Bence mantıklı bir seçim ama 50 CC başla bence .A2 ehliyet alıcam ve ehliyetten önce motor almayı düşünüyorum. Pratik yapmak için vs. 2.el Cf 250nk düşünüyorum mantıklı bir seçim mi? önerileriniz varmı?
Alıntıyı görüntüle
Bence mantıklı bir seçim ama 50 CC başla bence .
scooter kullanmayı biliyorum. vitesli motor kullanmak ve motorun ağırlığı için pratik vs. yapıcam. naked'ın sürüşüyle scooter bir olmuyor. birde motorlarda km kaç olmalı? kaç km'den sonrası ölüdür? ben 30 35k km lere kadar bakıyorum ama mantıklı bişey mi yapıyorumBence ilk defa kullanıyorsanız scooterle başlamınızı öneririm
Güzel o zaman CFMOTO250 NK ile başlanılabilir bence beğendiğin bir ilan varsa atabilir misin acaba ?scooter kullanmayı biliyorum. vitesli motor kullanmak ve motorun ağırlığı için pratik vs. yapıcam. naked'ın sürüşüyle scooter bir olmuyor. birde motorlarda km kaç olmalı? kaç km'den sonrası ölüdür? ben 30 35k km lere kadar bakıyorum ama mantıklı bişey mi yapıyorum
bence max 20k kilometreden alınscooter kullanmayı biliyorum. vitesli motor kullanmak ve motorun ağırlığı için pratik vs. yapıcam. naked'ın sürüşüyle scooter bir olmuyor. birde motorlarda km kaç olmalı? kaç km'den sonrası ölüdür? ben 30 35k km lere kadar bakıyorum ama mantıklı bişey mi yapıyorum
15 - 25 km arası bakabilirsinscooter kullanmayı biliyorum. vitesli motor kullanmak ve motorun ağırlığı için pratik vs. yapıcam. naked'ın sürüşüyle scooter bir olmuyor. birde motorlarda km kaç olmalı? kaç km'den sonrası ölüdür? ben 30 35k km lere kadar bakıyorum ama mantıklı bişey mi yapıyorum
bence gayet iyi seçim.A2 ehliyet alıcam ve ehliyetten önce motor almayı düşünüyorum. Pratik yapmak için vs. 2.el Cf 250nk düşünüyorum mantıklı bir seçim mi? önerileriniz varmı?
Alıntıyı görüntüle
Al geç alttaki ilanı 250 NK yı .KTM 200 Duke Motosiklet Fiyatları, İkinci El ve Sıfır Motor İlanları sahibinden.com'da
Sahibinden satılık ikinci el ve sıfır KTM 200 Duke motor fiyatları, yeni scooter, enduro, chopper, moped, cross, racing, naked modelleri Türkiye' nin motosiklet ilan sitesi sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
CF Moto 250NK Motosiklet Fiyatları, İkinci El ve Sıfır Motor İlanları sahibinden.com'da
Sahibinden satılık ikinci el ve sıfır CF Moto 250NK motor fiyatları, yeni scooter, enduro, chopper, moped, cross, racing, naked modelleri Türkiye' nin motosiklet ilan sitesi sahibinden.com'dawww.sahibinden.com