MuratTheFounderOfGariban
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 12,237
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Rahatlıkla oynanır.Bu işlemci ile oyun oynanır mı? ETS 2 falan, orta ayarlarda?
Rahatlıkla oynanır.Bu işlemci ile oyun oynanır mı? ETS 2 falan, orta ayarlarda?
Gerçekten mi? Eski bir bilgisayar toplayasım var. Piyasada baya bozuldu malum, 2000-2500 TL civaır bu işlemci nasıl olur? Yanına bulabilirsem GT1030 arıyorum.Rahatlıkla oynanır.
Gerçekten mi? Eski bir bilgisayar toplayasım var. Piyasada baya bozuldu malum, 2000-2500 TL civaır bu işlemci nasıl olur? Yanına bulabilirsem GT1030 arıyorum.
Hocam 1800-2000 TL Bandında Ryzen 3 3200g'li ddr4 bir sistem toplayabiliriz sahibinden üzerinden ''Param güvende'' özelliği ile.Gerçekten mi? Eski bir bilgisayar toplayasım var. Piyasada baya bozuldu malum, 2000-2500 TL civaır bu işlemci nasıl olur? Yanına bulabilirsem GT1030 arıyorum.
Cok eski bir anakart sizce para eder mi? ?Elimden geleni yaptım teşekkür edrim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bakın efendim
Bu anakart biostarın. AM2+ İşlemci desteği var bu demektir ki phenom serisinin 4 çekirdekli 9xxx serisi işlemcilerini destekliyor. Ayrıca ddr2 800mhz 4gb'a kadar ram desteği var. 100 TL'ye koyabilirsiniz ilana 70 80 TL'ye gider. Şahsen bunu alıp sistem toplamak zevkli olurdu benim içinCok eski bir anakart sizce para eder mi? ?
Şuanki sistemimde de o phenom işlemcilerden var bu arada phenom 9750Bu anakart biostarın. AM2+ İşlemci desteği var bu demektir ki phenom serisinin 4 çekirdekli 9xxx serisi işlemcilerini destekliyor. Ayrıca ddr2 800mhz 4gb'a kadar ram desteği var. 100 TL'ye koyabilirsiniz ilana 70 80 TL'ye gider. Şahsen bunu alıp sistem toplamak zevkli olurdu benim için
Cok tesekkur ederimEline sağlık hocam çok güzel bir rehber olmuş
Bu anakart sana lazimsa isinize yararsa satabilirim ?Bu anakart biostarın. AM2+ İşlemci desteği var bu demektir ki phenom serisinin 4 çekirdekli 9xxx serisi işlemcilerini destekliyor. Ayrıca ddr2 800mhz 4gb'a kadar ram desteği var. 100 TL'ye koyabilirsiniz ilana 70 80 TL'ye gider. Şahsen bunu alıp sistem toplamak zevkli olurdu benim için
Şuanki sistemimde de o phenom işlemcilerden var bu arada phenom 9750![]()
teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.Bu anakart biostarın. AM2+ İşlemci desteği var bu demektir ki phenom serisinin 4 çekirdekli 9xxx serisi işlemcilerini destekliyor. Ayrıca ddr2 800mhz 4gb'a kadar ram desteği var. 100 TL'ye koyabilirsiniz ilana 70 80 TL'ye gider. Şahsen bunu alıp sistem toplamak zevkli olurdu benim için
Şuanki sistemimde de o phenom işlemcilerden var bu arada phenom 9750![]()
Elimde şuan n68 var o yüzden işime yaramaz ama teşekkür ederimBu anakart sana lazimsa isinize yararsa satabilirim ?
teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.