Bu büyük ama![]()
GameBooster G918 Fire Storm RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Siyah Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameBooster G918 Fire Storm RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Siyah fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameBooster G918 Fire Storm RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Siyah özelliklerini incele, 1.689,52 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hoçam gamekay mk 61 gibi ama farklı markalar vardı eskiden onları bulamadım,aynı klavye ama daha uçuzdu.Bu büyük ama
Sanırım küçük en ucuz oydu bir ara.
Varsa bir de redragon numara vardj
Çok büyük geliyor hoçam zaten hydra r6 full rgb var şuanda büyük geldiğinden ve ç değilde noktasız olan tuş basmadığı için değiştiriçem.Bence biraz daha arttırıp mk61 daha iyi olur ama hiç arttıramam diyorsan:
![]()
GameBooster G918 Fire Storm RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Siyah Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameBooster G918 Fire Storm RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Siyah fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameBooster G918 Fire Storm RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Siyah özelliklerini incele, 1.689,52 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Evet bu var,Bu büyük ama
Sanırım küçük en ucuz oydu bir ara.
Varsa bir de redragon numara vardj
Hoçam beyazı yok ve o en sağ tarafta büyük geliyor kullanmadığım için.Evet bu var,
![]()
Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Hoçam beyazı yok ve o en sağ tarafta büyük geliyor kullanmadığım için.
Banggoodda kupon vardı ne kadara düşer fiyat bilmiyorum ancak. BGTRAON sanırım buydu denersen bir bak istersen500 TL kıyaçaz o zaman![]()
TlHoçam bu TL midir yoksa dolar mı ? Dolarsa köşeyi döndük.
Anne pro vardıGamekay mk61 tarzı ama daha uçuz olan 400-450 TL çivarı klavye bakıyorum küçük olursa sevinirim.