Alexsandro
80+
- Reaksiyon skoru
- 42
Merhaba arkadaşlar 800 TL bütçem var Optik switchli(red veya siyah kısaca linear) VE TKL klavye alacağım tavsiyeniz var mıdır ?
www.n11.com
Hocam Tkl ve optik önemli ondan dolayı teşekkürler genedeOptik switchli var da TKL değil maalesef.
Razer BlackWidow V3 Tenkeyless RZ03-03491000-R3L1 Yeşil Switch Kablolu RGB Türkçe Mekanik Oyuncu Klavye Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Razer BlackWidow V3 Tenkeyless RZ03-03491000-R3L1 Yeşil Switch Kablolu RGB Türkçe Mekanik Oyuncu Klavye Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bu var ama. Optik değil. (Şimdi fark ettim linear da değilmiş.)
forum.donanimarsivi.com
kral bunu gördümde bu 104 tuşlu tkl arıyorum![]()
Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.979,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
kral bunu gördümde bu 104 tuşlu tkl arıyorum![]()
Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.979,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İnceleme - 🔥Asus ROG Strix Scope RX🔥
Bugün sizlere Asus'un en güncel switchlerini kullandığı klavyesi Asus Rog Strix Scope Rx modelini inceleyeceğim. Klavyenin Fiyatı Ben klavyeyi indirimde 800₺'ye aldım güncel fiyatına aşağıdan ulaşabilirsiniz...forum.donanimarsivi.com
Neden illa optik?Hocam Tkl ve optik önemli ondan dolayı teşekkürler genede
Evet mesajı attıktan sonra farkettim. Bu bütçede optik tkl klavye hiç görmedim.kral bunu gördümde bu 104 tuşlu tkl arıyorum
Optik arıyormuş.kullanıyorum sorun varssa alabilirimCooler Master CK530 V2 TKL Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
Cooler Master CK530 V2 TKL Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CK-530-GKTR1-TU ITOPYA'da.www.itopya.com
125TL daha ucuza indirimde bir üst modeli ck550 varkullanıyorum sorun varssa alabilirimCooler Master CK530 V2 TKL Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
Cooler Master CK530 V2 TKL Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CK-530-GKTR1-TU ITOPYA'da.www.itopya.com