bisiklet lastiği önerisi ???

TahaCel

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
10,602
bisiklet lastiği önerisi yaparmısınız kaliteli olsun ve biraz kalın olsun yani bilmiyorum benim bisikletimin lastiğiyle arkadaşımın bisikletinin lastiği farklı onun ki daha kalın bisikleti çok pahalı bir bisikşette değil zaten eski bir bisiklet ama onun ki daha kaliteli duruyor daha kalın nasıl bilmiyorum bu konudan da çok anlamıyorum

fiyat konusunu bilmiyorum lastil piyasasını bilmediğim için çok da pahalı olmasın sallıyorum 150 felan

boyut derseniz bisikletmin lastiğinin üzerinde bu yazıyor

26x1.95/2.125 yazıyor aynı bu şekilde

bu lastik benim lastiğimden kalın mı bide 2.10 bisikletin lastiğinn kalınlığı anlamında mı geliyor ona göre alıcamda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu lastik benim lastiğimden kalın mı bide 2.10 bisikletin lastiğinn kalınlığı anlamında mı geliyor ona göre alıcamda

Kalınlar Dağ lastikleri sizinki büyük ihtimalle şehir lasitği. Siz nerede kullanacaksınız?

1.95/2.125
Bu lastiğin kalınlık ölçüsü bu kalınlıktaki lastikleri takabilirsiniz ama benim önerim lastik bitmeden lastik değiştirmemeniz yönünde

1.95/2.125
Bu lastiğin kalınlık ölçüsü bu kalınlıktaki lastikleri takabilirsiniz ama benim önerim lastik bitmeden lastik değiştirmemeniz yönünde
lastik bitmeden derken patlamadan veya bir bişey olmadan mı ?

Kalınlar Dağ lastikleri sizinki büyük ihtimalle şehir lasitği. Siz nerede kullanacaksınız?
mahallede okuldan eve giderken felan

Dış lastik patlamaz, iç lastik patlar.
Lastik erimeden veya yarilmadan degistirilmesi israf olur
anladım peki bişey daha sorucam ben bu lastiği alsam bisikletçiye götürsem onlar takar mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,621
Üyeler
188,133
Son üye
Umut Arda
Geri