ahmetegedurukan
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Pil simgesine sağ tıkla > Güç seçenekleri > Yüksek performans > Onun sağ üstündeki "Plan ayarlarını değiştir" > Gelişmiş Güç ayarlarını değiştir > İşlemci güç yönetimi > En yüksek işlemci durumu.
Buradan Fotoğraf atar'mısın?
format attım hatta windows 8 e düşüttürdüm hala aynıSorun yok burada. Format en etkili çözüm gibi duruyor.
Bios güncel mi ve termal macun değişimi yapıldı mı?format attım hatta windows 8 e düşüttürdüm hala aynı
Windows 8 sorunlu 8.1 yapmanız daha iyi olur ayrıca yukarı yazdığımı keşke okusaydın.format attım hatta windows 8 e düşüttürdüm hala aynı
Bilgisayarım zaten windows 8.1 miş. Ama Yeni windows8.1 e düşürdüğüm için hiç oyunum yok, sadece Minecraft var. Valorant YükleyebilirimWindows 8 sorunlu 8.1 yapmanız daha iyi olur ayrıca yukarı yazdığımı keşke okusaydın.
bende en yüksek işlemci durumu falan yok ne yapmalıyımWindows 8 sorunlu 8.1 yapmanız daha iyi olur ayrıca yukarı yazdığımı keşke okusaydın.
Sorunun ne?bende en yüksek işlemci durumu falan yok ne yapmalıyım
Herhangi bir oyunda deneyin.Bilgisayarım zaten windows 8.1 miş. Ama Yeni windows8.1 e düşürdüğüm için hiç oyunum yok, sadece Minecraft var. Valorant Yükleyebilirim
lol gibi düşük sistemli bir oyunda 80-70fps alırken birden 50-60 a düşüyor ısınma yokSorunun ne?
MSI Afterburner ile oyun içi değerleri paylaşır mısın.lol gibi düşük sistemli bir oyunda 80-70fps alırken birden 50-60 a düşüyor ısınma yok