Sizce valorant dpı ayarım çokmu düşük

İsesçö

80+
Reaksiyon skoru
70
Beyler kaç gündür rekabet girmedim klavye mi iade ederken bari aim geliştirmeyi diye 800dpı 0.3 sens te oynuyorum ama Bi korktum acaba çokmu düşük diye sizce nasıl olmalı

400'de kullan 800 çok bence

Beyler kaç gündür rekabet girmedim klavye mi iade ederken bari aim geliştirmeyi diye 800dpı 0.3 sens te oynuyorum ama Bi korktum acaba çokmu düşük diye sizce nasıl olmalı
E-dpi değerin 240. Nasıl hesaplanıyor dersen oyun içi sensin ve dpi ın ile çarpıyorsun. Valorant için iyi olarak kabul edilen e-dpi aralığı 200 ile 400 arası. Birazda senin nasıl rahat ettiğin ile alakalı. Bence ortalama e-dpi değerleri ile oynamak seni geliştirir. Paylaştığın değerlerde oynayabilmek için geniş bir mousepad ile geniş bir alanın olması lazım. Kendimde kullandığım 800 Dpi 0.45 sensi dene bir istersen. Duruma göre değiştirirsin.

E-dpi değerin 240. Nasıl hesaplanıyor dersen oyun içi sensin ve dpi ın ile çarpıyorsun. Valorant için iyi olarak kabul edilen e-dpi aralığı 200 ile 400 arası. Birazda senin nasıl rahat ettiğin ile alakalı. Bence ortalama e-dpi değerleri ile oynamak seni geliştirir. Bu değerlerde oynayabilmek için geniş bir mousepad ile geniş bir alanın olması lazım. Kendimde kullandığım 800 Dpi 0.45 sensi dene bir istersen. Duruma göre değiştirirsin.
Sağolun 70.30 mousepad var ama mouse hızlı çevirince birden karakter havaya bakıyor neden acaba

kankam alışkanlıkla alakalı benim mouse dpi 1600 de oyun içi 1.1 kullanıyorum

Hocam 400 çok düşük bir dpi. Tercih meselesi ama 400 dpi 0.3 sens sağlıklı bir şekilde oynayabileceğini sanmıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sağolun 70.30 mousepad var ama mouse hızlı çevirince birden karakter havaya bakıyor neden acaba
İvme ile alakalı olabilir. Kontrol edin açık mı diye.

Şu kadar söyleyeyim 3200 dp 2 sens ten buraya kadar düştüm demir 1 den gümüş 2 ye çıktım 2 haftada sens düşürerek ama artık sabit kalsın istiyorum elim o kadar alıştıki istemeden adam vuruyorum

bu hız yüzünden de vuramıyor olabilirim...
Değerlerini biraz daha düşürürsen daha iyi vuracağına inanıyorum. Kendimden ve çevremden biliyorum. Test edebilirsin. (y)

Hocam 400 çok düşük bir dpi. Tercih meselesi ama 400 dpi 0.3 sens sağlıklı bir şekilde oynayabileceğini sanmıyorum.

İvme ile alakalı olabilir. Kontrol edin açık mı diye.
Ona nasıl bakacağım

Değerlerini biraz daha düşürürsen daha iyi vuracağına inanıyorum. Kendimden ve çevremden biliyorum. Test edebilirsin. (y)
kuzenim 0,7 kullanıyor bana kanı gibi geliyor yemin ederim ekranı çevirene kadar vuruluyorum

400 dpı 0.3 çok sağlıklı değil en kral oyuncular bile 400dp 0.6 kullanıyorlar

Ona nasıl bakacağım
Arama çubuğu > Fare ayarları > Ek fare seçenekleri > İşaretçi seçenekleri > İşaretçi hassasiyetini arttır
Tikliyse kapatın.
1623804614167.png

kuzenim 0,7 kullanıyor bana kanı gibi geliyor yemin ederim ekranı çevirene kadar vuruluyorum
Zaman ile alışacaksınız. Birden olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,856
Üyeler
196,830
Son üye
AlperenB
Geri