Benden almasın yanlışlıkla dolandırırım
Şifresiz takipçi veren yerler var fake bi hesap açıp deneyebilirsin sahte bir hesapta 900 takipçiye kadar çıktım meraktan ama sonra 500 e kadar düştü 2 aydır falan 500 takipçi duruyorInstagram takipçi alabileceğim bir yer var mı? gelmemsi gibi bir durum olmayacak arkadaşlar
özelden yazabilir misin kullandığın siteyi lazım da şu anŞifresiz takipçi veren yerler var fake bi hesap açıp deneyebilirsin sahte bir hesapta 900 takipçiye kadar çıktım meraktan ama sonra 500 e kadar düştü 2 aydır falan 500 takipçi duruyor
hocam baya bi önceden kullanmıştım youtube da bir sürü videosu var güncel site kullanıyorlar şuan bile google a şifresiz instagram takipçi yazsan sayfalar çıkıyor zatenözelden yazabilir misin kullandığın siteyi lazım da şu an
para ile alabileceğim düzgün bir yer var mı bildiğinhocam baya bi önceden kullanmıştım youtube da bir sürü videosu var güncel site kullanıyorlar şuan bile google a şifresiz instagram takipçi yazsan sayfalar çıkıyor zatenşu adamın videolarına bi göz at bundan yapmıştım ben.
Malesef onu bilmiyorum yanlış yönlendirme yapmıyım çokta güvenilir olduklarını sanmıyorum para ile satan yerlerin çok fazla araştırman gerekiyor.para ile alabileceğim düzgün bir yer var mı bildiğin
Var Usta söylerdim ama Reklam olur.para ile alabileceğim düzgün bir yer var mı bildiğin
KullanıyorumdaVar Usta söylerdim ama Reklam olur.
Birsürü var
özel mesajdan yazabilir misin rica etsem?Var Usta söylerdim ama Reklam olur.
Birsürü var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kullanıyorumda
fantazi ,Bence alırsan itemsatisdan falan al en azından muhattabın olur. Fazla takipçi olunca noluyor ki ?
Bende bir ara free yerlerden toplamaya çalışırken 5k kişiyi takip ettimfantazi ,![]()