Instagram takipçi alabileceğim bir yer var mı?

relax_boy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
259
Instagram takipçi alabileceğim bir yer var mı? gelmemsi gibi bir durum olmayacak arkadaşlar bütçe 50TL 500-1000 arası takipçi yeter yabancı vs. fark etmez

Instagram takipçi alabileceğim bir yer var mı? gelmemsi gibi bir durum olmayacak arkadaşlar
Şifresiz takipçi veren yerler var fake bi hesap açıp deneyebilirsin sahte bir hesapta 900 takipçiye kadar çıktım meraktan ama sonra 500 e kadar düştü 2 aydır falan 500 takipçi duruyor

Şifresiz takipçi veren yerler var fake bi hesap açıp deneyebilirsin sahte bir hesapta 900 takipçiye kadar çıktım meraktan ama sonra 500 e kadar düştü 2 aydır falan 500 takipçi duruyor
özelden yazabilir misin kullandığın siteyi lazım da şu an

özelden yazabilir misin kullandığın siteyi lazım da şu an
hocam baya bi önceden kullanmıştım youtube da bir sürü videosu var güncel site kullanıyorlar şuan bile google a şifresiz instagram takipçi yazsan sayfalar çıkıyor zaten
şu adamın videolarına bi göz at bundan yapmıştım ben.

hocam baya bi önceden kullanmıştım youtube da bir sürü videosu var güncel site kullanıyorlar şuan bile google a şifresiz instagram takipçi yazsan sayfalar çıkıyor zaten
şu adamın videolarına bi göz at bundan yapmıştım ben.
para ile alabileceğim düzgün bir yer var mı bildiğin

Bence alırsan itemsatisdan falan al en azından muhattabın olur. Fazla takipçi olunca noluyor ki ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,455
Üyeler
185,269
Son üye
TWAXH
Geri