İşlemci kullanımı düşük

heaveN

80+
Reaksiyon skoru
10
fivem oynuyorum dün hiçbir sorun yok iken bugün bilgisayarı açtığımda farkettimki işlemci kullanım oranları çok düşün ve fps im haliyle 10 u geçmiyor nasıl düzeltebilirim?

Ekler

• fivem.webp
    fivem.webp
    12.7 KB · Hit: 61
Eğer ekran kartın kullanımın %100 ise hiç bir sorun yoktur. İşlemci ne kadar az kullanılırsa o kadar iyi, ekran kartı için de tam tersi geçerli.

ekran kartı kullanımıda yüzde 9 larda onu nasıl düzeltebilirim
Oyun içerisindeki anlık değerlere bakman gerekiyor. Oyundan çıkıp bir anda görev yöneticisine baksan bile ekran kartı kullanımı bir anda düşeceği için oyundayken ne kadar kullanıldığını göremezsin. Bunun için de MSI Afterburner uygulamasını kullanabilirsin.

fivem oynuyorum dün hiçbir sorun yok iken bugün bilgisayarı açtığımda farkettimki işlemci kullanım oranları çok düşün ve fps im haliyle 10 u geçmiyor nasıl düzeltebilirim?
Fivemde ekran kartı kullanımı her zaman düşük olur.İşlemci konusunda ya sunucuda değilsiniz yada alt attığınız zaman kullanım düşüyor yoksa %11 olmaz
sistem özelliklerin neler ?

Oyun içerisindeki anlık değerlere bakman gerekiyor. Oyundan çıkıp bir anda görev yöneticisine baksan bile ekran kartı kullanımı bir anda düşeceği için oyundayken ne kadar kullanıldığını göremezsin. Bunun için de MSI Afterburner uygulamasını kullanabilirsin.
oyun içerisinde afterburner açılmıyor malesef bakamıyorum teamwiwer versem yardımcı olabilirmisin ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fivemde ekran kartı kullanımı her zaman düşük olur.İşlemci konusunda ya sunucuda değilsiniz yada alt attığınız zaman kullanım düşüyor yoksa %11 olmaz
sistem özelliklerin neler ?
ryzen 5 3600 1050ti 8gb ram

Bir süre bilgisayarda olamayacağım, maalesef :(
Eğer oyunda kasma yoksa ve işlemcin ekran kartına darboğaz yapmayan bir işlemci ise sorun yoktur, o şekilde kullanabilirsin.

Bir süre bilgisayarda olamayacağım, maalesef :(
Eğer oyunda kasma yoksa ve işlemcin ekran kartına darboğaz yapmayan bir işlemci ise sorun yoktur, o şekilde kullanabilirsin.
malesefki oyun için fps çok düşük 10 u geçmiyor oynatmıyor

Sürücüleri güncelledin mi ? Güncellediysen nasıl güncelledin ? Durum tüm oyunlarda bu şekilde mi ?

Oyun içi değerler lazım. Burada parçaların zorlanacağı bir durum yok zaten, dümdüz menü.
Bir de GTA 5 tarzı bir oyunda bakman daha sağlıklı olur.
dostum menüde en az 800 fps alıyordum burda 70 ve masaüstünde dahil kasıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,549
Üyeler
186,906
Son üye
Ekremefeoglu
Geri