12kya falan 3060 bulunuyor neden 25k ya 3060 sistem alıyorsun anlamadım ?Bu fiyat bandında 3060 lı bi sistem arıyorum ama baktığım bi çok sitede en az 10k dan başladığı için bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Hazır sistem tercih edinEn fazla bütçem 25k olduğu için öyle yazdım fiyatlar uçuk olduğu için kendi çapımda topladığımda 30 bine falan denk geliyo
ppne baktım lol oynuyorsun bence fazla oyun zefkin falan yoktur abartmadan rtx 3060 bir bilgisayar işini görür sanki ?En fazla bütçem 25k olduğu için öyle yazdım fiyatlar uçuk olduğu için kendi çapımda topladığımda 30 bine falan denk geliyo
troll konu12kya falan 3060 bulunuyor neden 25k ya 3060 sistem alıyorsun anlamadım ?
Lolü eskiden oynuyodum bu pp yi değiştirmeye üşendiğim için böyle bide 3000 serisinden ekran kartı istememin sebebi uzun ömürlü olmasıppne baktım lol oynuyorsun bence fazla oyun zefkin falan yoktur abartmadan rtx 3060 bir bilgisayar işini görür sanki ?
25k para verip 3080ti alamicaksın 2k bütçe arttırman gerekiyor o da sende yok malesef ben olsam öyle yapardım yani
mantıksız mı sizce ?
Attığımız sistemlere baktınız mı ?Lolü eskiden oynuyodum bu pp yi değiştirmeye üşendiğim için böyle bide 3000 serisinden ekran kartı istememin sebebi uzun ömürlü olması
![]()
Sinerji Nics Ryzen 5 5500 16GB 512GB NVMe M.2 SSD ASUS Radeon Dual OC V2 8GB RX7600 [Oyun Bilgisayarı]
Sinerji Nics Ryzen 5 5500 16GB 512GB NVMe M.2 SSD ASUS Radeon Dual OC V2 8GB RX7600 [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
O zaman bu sistemi düşünebilirsiniz. Benim attığım sistem de güzel ama bu daha iyiBaktım 2-3 bin TL daha ekleyebilirim diye düşünüyorum