i5 9400f kötümü Amd ye Güvenemiyorum

Hayır birkaç hafta sonra alabilirsin bence yazın ortalarında al.

Yeni intel işlemciler güzelmiş aradığım intel geri dönüyor :D, kutularıda şekil olmuş. belki 15. nesil intel falan alırım ilerde 3600 ü satmakla uğraşamam :D.

Yeni Intel işlemciler güzelmiş aradığım Intel geri dönüyor :D, kutularıda şekil olmuş. belki 15. nesil Intel falan alırım ilerde 3600 ü satmakla uğraşamam :D.
core serisini o zamana kadar intel bir zahmet bırakmış olur 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

haziran gibi PC mi satıp 3500k bütçem olcak o fiyata ekran kartsız bi sistem alcam
haziranda ekran kartsız sistemi teknobiotikten filan ucuza gelirse alabilirsin o bütçede 10400F alabilirsin sanırım iyi parçalarla.

core serisini o zamana kadar Intel bir zahmet bırakmış olur 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

haziranda ekran kartsız sistemi teknobiotikten filan ucuza gelirse alabilirsin o bütçede 10400F alabilirsin sanırım iyi parçalarla.

O zamana ne varsa artık işte bi bakmışşın PC lerde çok bambaşka sistemlere geçilmiş olur :D.

Dostum eğer türkiyede f/p bir işlemci almak istiyorsan amdye güvenmek zorundasın

Aşırı ısınmıyor. Emin ol ki Intel ondan daha çok ısınır.
9400F'i önermedim ama...
cpu-temperature.webp

10400f'in çıkmasını bekle. 10400f, 9400f'den çok daha iyi bir işlemci olarak geliyor. Bir de diyorlar ya çoklu çekirdek falan intel tamam ağlamayın çocukların yüzü gülsün dedi 6/12 olarak çıkartacak bu işlemciyi.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: cici
10400f'in çıkmasını bekle. 10400f, 9400f'den çok daha iyi bir işlemci olarak geliyor. Bir de.diyorlar ya çoklu çekirdek falan Intel tamam ağlamayın çocukların yüzü gülsün dedi 6/12 olarak çıkartacak bu işlemciyi.
Fiyatı kaç para olur tahmini.Birde 9400f ucuzlarmı 10.nesil çıktı diye

Geri