i5 9400f kötümü Amd ye Güvenemiyorum

Hayır birkaç hafta sonra alabilirsin bence yazın ortalarında al.

Yeni intel işlemciler güzelmiş aradığım intel geri dönüyor :D, kutularıda şekil olmuş. belki 15. nesil intel falan alırım ilerde 3600 ü satmakla uğraşamam :D.

Yeni Intel işlemciler güzelmiş aradığım Intel geri dönüyor :D, kutularıda şekil olmuş. belki 15. nesil Intel falan alırım ilerde 3600 ü satmakla uğraşamam :D.
core serisini o zamana kadar intel bir zahmet bırakmış olur 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

haziran gibi PC mi satıp 3500k bütçem olcak o fiyata ekran kartsız bi sistem alcam
haziranda ekran kartsız sistemi teknobiotikten filan ucuza gelirse alabilirsin o bütçede 10400F alabilirsin sanırım iyi parçalarla.

core serisini o zamana kadar Intel bir zahmet bırakmış olur 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

haziranda ekran kartsız sistemi teknobiotikten filan ucuza gelirse alabilirsin o bütçede 10400F alabilirsin sanırım iyi parçalarla.

O zamana ne varsa artık işte bi bakmışşın PC lerde çok bambaşka sistemlere geçilmiş olur :D.

Dostum eğer türkiyede f/p bir işlemci almak istiyorsan amdye güvenmek zorundasın

Aşırı ısınmıyor. Emin ol ki Intel ondan daha çok ısınır.
9400F'i önermedim ama...
cpu-temperature.webp

10400f'in çıkmasını bekle. 10400f, 9400f'den çok daha iyi bir işlemci olarak geliyor. Bir de diyorlar ya çoklu çekirdek falan intel tamam ağlamayın çocukların yüzü gülsün dedi 6/12 olarak çıkartacak bu işlemciyi.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: cici
10400f'in çıkmasını bekle. 10400f, 9400f'den çok daha iyi bir işlemci olarak geliyor. Bir de.diyorlar ya çoklu çekirdek falan Intel tamam ağlamayın çocukların yüzü gülsün dedi 6/12 olarak çıkartacak bu işlemciyi.
Fiyatı kaç para olur tahmini.Birde 9400f ucuzlarmı 10.nesil çıktı diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,536
Üyeler
187,524
Son üye
ywywywy
Geri