İphone 8 plus şebeke az çekiyor

DaWage

80+
Reaksiyon skoru
98
Arkadaşlar telefondan Wi-Fi ye bağlanınca çok iyi çekiyor fakat Turkcell hattı şebeke sinyali olarak iki diş en fazla 3 diş i görüyor. Köyde olduğum için böyledir diye düşünüyorum ama önceki huawei telefonumda aynı hat çok iyi çeliyordu sizce sorun ne olabilir
Telefon iPhone 8 plus

Güç ile ana ekran tuşuna aynı anda basılı tutun, cihaz yeniden başlatılacaktır. Ve büyük ihtimalle sorun düzelecektir.

Güç ile ana ekran tuşuna aynı anda basılı tutun, cihaz yeniden başlatılacaktır. Ve büyük ihtimalle sorun düzelecektir.
Hard reset i diyorsanız olmadı iPhone 8 plusta Farklı tuşlarla tıklayarak yapılıyor galiba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilmiyorum bende anlamadım ki. köyden eve döndüğümde çekim gücünde değişiklik olup olmayacağına bakacağım
Normal değil gibi, ben 4.5G'den 4G'ye çektiğimde diş değişmemişti.

Hard reset i diyorsanız olmadı iPhone 8 plusta Farklı tuşlarla tıklayarak yapılıyor galiba

Bilmiyorum bende anlamadım ki. köyden eve döndüğümde çekim gücünde değişiklik olup olmayacağına bakacağım
8 saniye basılı tutun.

Şuan köydemisin?

Telefonunun anten çizgilerini engelleyebilecek metal bir kılıf var mı ?

Üzgünüm, bir bilgim yok
Genede teşekkürler telefonda bir sıkıntı olsa Wi-Fi yı da az çeker ve şebeke hiçbir yerde iyi çekmez diye düşünüyorum .Ama Wi-Fi güzel çekiyor ve telefon bazı yerlerde şebeke olarak da iyi çekiyor

Geri