DarkLegion3
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 433
- Bütçe
- 100
Çok masraf yapmak istemiyorum forza horizon 4 dark souls ve mortal kombat 11 için F/P bir gamed arıyorum
Genelde herkes F/P olarak BU gamepadi öneriyo. Normal fiyatı 100-120 TL arasıÇok masraf yapmak istemiyorum forza horizon 4 dark souls ve mortal kombat 11 için F/P bir gamed arıyorum
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
?kendin yapabilrisn
Peki bunu alırsam içinden driver CD si çıkmaz değil mi? bilgisayarımda CD girişi yoktaGenelde herkes F/P olarak BU gamepadi öneriyo. Normal fiyatı 100-120 TL arası
İnceleme - Rampage SG-R218 İncelemesi
Rampage SG-R218 Görünüşü Xbox, tuş dizilimi PS stilinde olan f/p bir gamepaddir. Görünüşü bana göre hoş bir gamepad, Tuşlarında PS gibi kare üçgen daire ya da Xbox gibi X B A değilde V L Y S yazması sanki özel bir gamepadmiş gibi hissettiriyor. Tabii oyunlarda xbox gamepadi takmışsınız gibi Y...forum.donanimarsivi.com
İnceleme - Snopy Rampage SG-R218 Gamepad Kullanım İncelemesi
Arkadaşlar merhaba, hepiniz incelememe hoşgeldiniz. Bugün Rampage'in gamepad'ini inceleyeceğiz. 100 TL gibi bir fiyatı olan bu model bakalım bizlere performans bakımından neler sunuyor? NOT: Bu rehberde teknik özelliklerden bahsetmeyeceğim, daha çok kullanımı nasıl, rahat mı gibi sorulara cevap...forum.donanimarsivi.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
?
Yapılışını da söylesene bi.kendin yapabilrisn
Tam bilmiyorum kullanmadım ama.Peki bunu alırsam içinden driver CD si çıkmaz değil mi? bilgisayarımda CD girişi yokta
Cikmiyor.Peki bunu alırsam içinden driver CD si çıkmaz değil mi? bilgisayarımda CD girişi yokta