Hyper_Dream
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 360
özelliğine göre 200 lira çıkabilirm
önerilerinizi bekliyorum
önerilerinizi bekliyorum
oyunda oynayacağım sosyal medyada da takılacağımNe amaçla kullanacaksınız?
Eğer biraz oyun oynarım, daha çok sosyal medya kamera amaçlı kullanırım vs. diyorsanız Realme 7 Pro.
Gece gündüz oyun oynarım diyorsanız Poco X3 Pro.
Ne amaçla kullanacaksınız?
Eğer biraz oyun oynarım, daha çok sosyal medya kamera amaçlı kullanırım vs. diyorsanız Realme 7 Pro.
Gece gündüz oyun oynarım diyorsanız Poco X3 Pro.
Evet o. 128GB’lığı size yeterse o daha ucuz.BU telefon deilmi![]()
Poco X3 Pro 256 GB 8 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Poco X3 Pro 256 GB 8 GB fiyatları 15.999,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Poco X3 Pro 256 GB 8 GB özelliklerini incele, 14 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
peki kasma olurmuEvet o. 128GB’lığı size yeterse o daha ucuz.
Fiyatına göre inanılmaz güçlü bir işlemcisi var.
Isınma olabilir. Kasma olmaz.peki kasma olurmu
bide ısınma
ısınma çok fazla olur mu acabaIsınma olabilir. Kasma olmaz.
Kasma olmaz ama ısınma illa ki olur, küçücük cihazlar sonuçta benim laptopum bile pubg mobile de ısınıyorpeki kasma olurmu
bide ısınma
.ısınma çok fazla olur mu acaba
elimi yakacak derecede (günlük max 1 saat oyun yarım saat sosyal medya kullanımı )
Yaz aylarında biraz rahatsız edecek kadar ısınma olur. Ama 1 saatlik oyunda sorun teşkil etmez. Zaten kılıfla kullanırsınız muhtemelen, elinizle hissedeceğiniz sıcaklık azalır.ısınma çok fazla olur mu acaba
elimi yakacak derecede (günlük max 1 saat oyun yarım saat sosyal medya kullanımı )
teşekkürler son bir sorum olacak forumda bu telefonla ilgili rehber var mıYaz aylarında biraz rahatsız edecek kadar ısınma olur. Ama 1 saatlik oyunda sorun teşkil etmez. Zaten kılıfla kullanırsınız muhtemelen, elinizle hissedeceğiniz sıcaklık azalır.