dinoraptzor virüs nasıl kaldırabilirim acil yardım

chiccobl

80+
Reaksiyon skoru
44
pc den anlayan saçma sapan regedit ten isim değiştirmeyle virüsü yok edebilirsin demeyicek arkadaşlar abilerim yardımcı olursanız çok sevinirim tonlarca program onlarca şey denedim kurtulamıyorum şu lanet virüsten nerden geldi onu da anlamıyorum

pc den anlayan saçma sapan regedit ten isim değiştirmeyle virüsü yok edebilirsin demeyicek arkadaşlar abilerim yardımcı olursanız çok sevinirim tonlarca program onlarca şey denedim kurtulamıyorum şu lanet virüsten nerden geldi onu da anlamıyorum
İlk olarak zamanlanmış görevlerdeki şeyleri temizleyin ve temiz önyükleme yapıp sistemi yeniden başlatın. Sonrasında ise aktif zararlı varsa durdurması için Rkill ile zararlıları inaktif hale getirin ve AdwCleaner ve Comodo Hijack Cleaner ile sistemi taradıktan sonra Zemana AntiMalware ile taratın.

https://support.microsoft.com/tr-tr/help/929135/how-to-perform-a-clean-boot-in-windows

RKill İle Zararlıları İnaktif Hale Getirme

Comodo Hijack Cleaner ile Tarayıcı Zararlıları Temizliği

Zemana Anti Malware: Premium ve Ücretsiz Malware Temizleme Programı

Yukarıdakileri yaptıktan sonra komut istemini yönetici olarak açıp aşağıdaki komutları sırasıyla girin.

Kod:
ipconfig /flushdns
ENTER

Kod:
ipconfig /release
ENTER

Kod:
ipconfig /renew
ENTER

İlk olarak zamanlanmış görevlerdeki şeyleri temizleyin ve temiz önyükleme yapıp sistemi yeniden başlatın. Sonrasında ise aktif zararlı varsa durdurması için Rkill ile zararlıları inaktif hale getirin ve AdwCleaner ve Comodo Hijack Cleaner ile sistemi taradıktan sonra Zemana AntiMalware ile taratın.

https://support.microsoft.com/tr-tr/help/929135/how-to-perform-a-clean-boot-in-windows

Yukarıdakileri yaptıktan sonra komut istemini yönetici olarak açıp aşağıdaki komutları sırasıyla girin.

Kod:
ipconfig /flushdns
ENTER

Kod:
ipconfig /release
ENTER

Kod:
ipconfig /renew
ENTER
denedim dostum başka forumda geçen yıllarda paylaşılmış bir çözüm bu zaten

Zamanlannı

Kod:
ipconfig /flushdns
ENTER

Kod:
ipconfig /release
ENTER

Kod:
ipconfig /renew
ENTER
kopyalamışsın sanki ?

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,965
Üyeler
193,207
Son üye
flewnexmusab
Geri