dinoraptzor virüs nasıl kaldırabilirim acil yardım

Görev yöneticisinden başlangıç uygulamalarında varsa oradan devre dışı bırak, hizmetlerde varsa sil veya yürüyen bir işlemi varsa önce durdur sonra da Windows izinlerini uygulamalar için Read-only yap. Hiçbiri olmazsa safe mode'da başlat oradan kesin çözülmesi lazım

Görev yöneticisinden başlangıç uygulamalarında varsa oradan devre dışı bırak, hizmetlerde varsa sil veya yürüyen bir işlemi varsa önce durdur sonra da Windows izinlerini uygulamalar için Read-only yap. Hiçbiri olmazsa safe mode'da başlat oradan kesin çözülmesi lazım
kanka bak senin dediğinle sadece virüsü gizliyorsun yok etmiyorsun safe modda başlatıyorum tonlarca virüs programı kullanıyorum çıkmıyor bile virüs olarak karşıma çok lanet bir şey

kanka bak senin dediğinle sadece virüsü gizliyorsun yok etmiyorsun safe modda başlatıyorum tonlarca virüs programı kullanıyorum çıkmıyor bile virüs olarak karşıma çok lanet bir şey
Adware'ların zaten çoğunu tamamen yok edemezsin dosyasını bulursan kurtarma flash'ı tak oradaki CMD ile sil

Kardeşim yediğini al format at.

format atıcak olsam buraya konu açmazdım zaten teşekkürler yine de
Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık sorun çözülmüyor gibi görünüyor ondan onu dedim iyi günler.

Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık sorun çözülmüyor gibi görünüyor ondan onu dedim iyi günler.
sorunu çözdüm yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkürler nasıl çözdüğüme gelirsek safe mod da pc yi başlatıp 10 ayrı programla teker teker deneyip en sonunda virüsü yok edebildim program ismi veremicem sildim hepsini yaşayan bir arkadaş olursa ilk sayfada atılan linktekileri yapsın ordaki programların üstüne farklı farklı programlar da denesin olucaktır umarım yani ben 3 gün boyunca sabah akşam uğraştım çünkü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,611
Üyeler
193,091
Son üye
kkosefatih
Geri