DOGANALPASLAN
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 10
- Reaksiyon skoru
- 12,883
Geçmiş olsun asla alamaz.
Steam hesabını versene arkadaşının bir g.o diyelimArkadaşım yanlışlıkla cs:go'da karambit damascus steel adlı bıçağı 4322 TL'ye satacağına 43,22TL'te satmış. Bunu geri almanın bir yolu var mı? Koyar koymaz anında satılmış
geçmiş olsun. ona bir bardak su öner. ferahlatır.Arkadaşım yanlışlıkla cs:go'da karambit damascus steel adlı bıçağı 4322 TL'ye satacağına 43,22TL'te satmış. Bunu geri almanın bir yolu var mı? Koyar koymaz anında satılmış
Soğuk su içsin.Arkadaşım yanlışlıkla cs:go'da karambit damascus steel adlı bıçağı 4322 TL'ye satacağına 43,22TL'te satmış. Bunu geri almanın bir yolu var mı? Koyar koymaz anında satılmış
Yanlışlıkla nasıl olmuş koyduktan sonra doğrulama istiyor bide,geçmiş olsunArkadaşım yanlışlıkla cs:go'da karambit damascus steel adlı bıçağı 4322 TL'ye satacağına 43,22TL'te satmış. Bunu geri almanın bir yolu var mı? Koyar koymaz anında satılmış
Ben Cs yatırım kasaları için tabletimi ayarladım guard notlar fln hepsi tabletteBendede değerli itemler var, bebek gibi bakıyorum artık
Hocam doğrulama istiyormu bilmiyorum bıçak satmadığım için ama doğrulama istese bile çok fazla item sattığı için hızlı hızlı yapıyorYanlışlıkla nasıl olmuş koyduktan sonra doğrulama istiyor bide,geçmiş olsun