- Konu Sahibi Konu Sahibi
15200 sistem fiyatı hdd ile birlikte 15600 e aldım 14200 şuankaça aldın ki ve kaça düşmüş
15200 sistem fiyatı hdd ile birlikte 15600 e aldım 14200 şuankaça aldın ki ve kaça düşmüş
bilmem ama yapılması lazım ilk 2 saatteiade etsem para iadesi hemen yapılır mı
Eğer öyleyse firmayı ara ürünü iade edip tekrar almakla uğraşmak istemiyorum bana bu fiyat farkını bana iade edin falan de, vermezlerse cidden ürünü iade edip indirimli fiyattan al.Arkadaşlar merhaba 2 gün önce itopya sitesinden dart-1 sistemini hard disk ekleyerek 15600 civarı bir paraya satın aldım.
Site zaten 17 ile 30 haziran arasını indirim süreci yaptığından dolayı fiyatının 2 günde bi anda 1000 TL düşeceğini bilemezdim.
siteye mail attım bir tık haksızlık olduğunu düşünüyorum reklamı dahi yok fırsat olarak sizce nasıl bir yol izlerler yapılandırma tarzı bir durum olabilir mi.
ama indirimlerde bütün ürünler aynı gün indirime girmiyor diye biliyorum geçenki bayram indirimlerindede hemen hepsi indirime girmemişti sankiindirim reklamları varken dün fiyat 15200 dü sistem bugün öğlen falan da öyleydi eve geldim işten siteyi açtığımda fiyatı düşmüş indirim 17 haziranda başladı zaten
yarın aramak zorundayım 6 ya kadar çalışıyolar bir de stok sorunu yaşar mıyım sizce ?Eğer öyleyse firmayı ara ürünü iade edip tekrar almakla uğraşmak istemiyorum bana bu fiyat farkını bana iade edin falan de, vermezlerse cidden ürünü iade edip indirimli fiyattan al.
knkim iptal et acil ilk iş iptal et yeni bir hesap açıp o hesaptan tekrar satın al başka çaresi yokdaha pc nin montajına bugün başlamışlar elime geçmedi henüz cihaz
bence öyle bir şey yapmazlar neden kendi kafalarına sıksınlarki yine iade edince ne zaman para iade ediliyor ona göre şansını denesinEğer öyleyse firmayı ara ürünü iade edip tekrar almakla uğraşmak istemiyorum bana bu fiyat farkını bana iade edin falan de, vermezlerse cidden ürünü iade edip indirimli fiyattan al.
nette biraz takılan biri bu tarihlerde karne indirimiyle fiyat düştüğünü keşfeder haksızlık bir durum yok benceArkadaşlar merhaba 2 gün önce itopya sitesinden dart-1 sistemini hard disk ekleyerek 15600 civarı bir paraya satın aldım.
Site zaten 17 ile 30 haziran arasını indirim süreci yaptığından dolayı fiyatının 2 günde bi anda 1000 TL düşeceğini bilemezdim.
siteye mail attım bir tık haksızlık olduğunu düşünüyorum reklamı dahi yok fırsat olarak sizce nasıl bir yol izlerler yapılandırma tarzı bir durum olabilir mi.
bro para bana geçene kadar stok sorunu yaşarsam sıkıntı olur işteknkim iptal et acil ilk iş iptal et yeni bir hesap açıp o hesaptan tekrar satın al başka çaresi yok
knkim iptal et yeni hesap açıp satın alyarın aramak zorundayım 6 ya kadar çalışıyolar bir de stok sorunu yaşar mıyım sizce ?
karne indirimlerini gördükten sonra satın aldım zaten bro 17 haziranda başladı indirimler sistemi dün satın aldımnette biraz takılan biri bu tarihlerde karne indirimiyle fiyat düştüğünü keşfeder haksızlık bir durum yok bence
ya sen şansını dene yinedebro para bana geçene kadar stok sorunu yaşarsam sıkıntı olur işte![]()
1000 tl bu devirde çok önemli bence asgari ücret zaten 2800 tş asgari ücretin 4/1 i bence iptal et para eline en fazla 3 günde geçerkarne indirimlerini gördükten sonra satın aldım zaten bro 17 haziranda başladı indirimler sistemi dün satın aldım
3 gün sonra pc bulamamakta var tabiya sen şansını dene yinede
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
1000 TL bu devirde çok önemli bence asgari ücret zaten 2800 tş asgari ücretin 4/1 i bence iptal et para eline en fazla 3 günde geçer