İTOPYA İNDİRİM KAÇIRDIM

Arkadaşlar merhaba 2 gün önce itopya sitesinden dart-1 sistemini hard disk ekleyerek 15600 civarı bir paraya satın aldım.
Site zaten 17 ile 30 haziran arasını indirim süreci yaptığından dolayı fiyatının 2 günde bi anda 1000 TL düşeceğini bilemezdim.
siteye mail attım bir tık haksızlık olduğunu düşünüyorum reklamı dahi yok fırsat olarak sizce nasıl bir yol izlerler yapılandırma tarzı bir durum olabilir mi.
Eğer öyleyse firmayı ara ürünü iade edip tekrar almakla uğraşmak istemiyorum bana bu fiyat farkını bana iade edin falan de, vermezlerse cidden ürünü iade edip indirimli fiyattan al.

indirim reklamları varken dün fiyat 15200 dü sistem bugün öğlen falan da öyleydi eve geldim işten siteyi açtığımda fiyatı düşmüş indirim 17 haziranda başladı zaten
ama indirimlerde bütün ürünler aynı gün indirime girmiyor diye biliyorum geçenki bayram indirimlerindede hemen hepsi indirime girmemişti sanki

Eğer öyleyse firmayı ara ürünü iade edip tekrar almakla uğraşmak istemiyorum bana bu fiyat farkını bana iade edin falan de, vermezlerse cidden ürünü iade edip indirimli fiyattan al.
yarın aramak zorundayım 6 ya kadar çalışıyolar bir de stok sorunu yaşar mıyım sizce ?

daha pc nin montajına bugün başlamışlar elime geçmedi henüz cihaz
knkim iptal et acil ilk iş iptal et yeni bir hesap açıp o hesaptan tekrar satın al başka çaresi yok

bence öyle bir şey yapmazlar neden kendi kafalarına sıksınlarki yine iade edince ne zaman para iade ediliyor ona göre şansını denesin

Arkadaşlar merhaba 2 gün önce itopya sitesinden dart-1 sistemini hard disk ekleyerek 15600 civarı bir paraya satın aldım.
Site zaten 17 ile 30 haziran arasını indirim süreci yaptığından dolayı fiyatının 2 günde bi anda 1000 TL düşeceğini bilemezdim.
siteye mail attım bir tık haksızlık olduğunu düşünüyorum reklamı dahi yok fırsat olarak sizce nasıl bir yol izlerler yapılandırma tarzı bir durum olabilir mi.
nette biraz takılan biri bu tarihlerde karne indirimiyle fiyat düştüğünü keşfeder haksızlık bir durum yok bence

nette biraz takılan biri bu tarihlerde karne indirimiyle fiyat düştüğünü keşfeder haksızlık bir durum yok bence
karne indirimlerini gördükten sonra satın aldım zaten bro 17 haziranda başladı indirimler sistemi dün satın aldım

bro para bana geçene kadar stok sorunu yaşarsam sıkıntı olur işte :D
ya sen şansını dene yinede
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

karne indirimlerini gördükten sonra satın aldım zaten bro 17 haziranda başladı indirimler sistemi dün satın aldım
1000 tl bu devirde çok önemli bence asgari ücret zaten 2800 tş asgari ücretin 4/1 i bence iptal et para eline en fazla 3 günde geçer

ya sen şansını dene yinede
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1000 TL bu devirde çok önemli bence asgari ücret zaten 2800 tş asgari ücretin 4/1 i bence iptal et para eline en fazla 3 günde geçer
3 gün sonra pc bulamamakta var tabi :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,828
Üyeler
197,762
Son üye
awelmisin
Geri