ViewSonic VA2732-H 27" 4 MS Nasıldır?

Deengesiz

80+
Reaksiyon skoru
19
Fiyatına göre nasıl sizce 27 inç olması vs detaylı Türkçe inceleme videosu bulamadım. 144hz değil zaten olmasına da gerek yok sistemim apu zorlamak istemiyorum

200tl daha koy
24inç 144hz 1ms monitörler var.

4 MS 75 hz e okadar para asla verilmez

Acil tavsiye yazmana gerek yok insanlar başlığa sinir olup yardım etmeyebilirler, düzgünce sorunu sor zaten acil yazsanız da gene aynı sürede yardım alacaksınız. Ayrıca monitörü yüksek alınca sistemi zorlamış olmuyorsunuz, sistem ne verirse monitör onu alır.

Acil tavsiye yazmana gerek yok insanlar başlığa sinir olup yardım etmeyebilirler, düzgünce sorunu sor zaten acil yazsanız da gene aynı sürede yardım alacaksınız. Ayrıca monitörü yüksek alınca sistemi zorlamış olmuyorsunuz, sistem ne verirse monitör onu alır.
https://www.n11.com/urun/lg-27-27gl...yuncu-monitor-1295734?magaza=teknovo#unf-info Bu galiba iyi, eğer kötü öneri yaptıysam alıntılayın kaldırayım
+1 Örnek ben menemen soğanlı olur dicektim.

https://www.hepsiburada.com/philips...-hd-monitor-p-HBV00000ZKEVS?magaza=Techburada Bu iyi galiba forumda bir arkadaşta vardı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dalga mı gectın cıddı mısın anlamadım ama urunden suphelenmıstım zaten o kadar ucuza, pixel hatalıymış kaldırdım bende.
Hayır bu kötü.
İlk başlarda çok satıldı ama sonradan ghosting, ışık sızması gibi sorunlar çıktı.

Dalga mı gectın cıddı mısın anlamadım ama urunden suphelenmıstım zaten o kadar ucuza, pixel hatalıymış kaldırdım bende.
Baslık için yazmıştım hacım Başlığa marka model koy lütfen yorumlar mısınız yaz hiç yoktan monitör lerden anlayan birisi gelir bakar.

Fiyatına göre nasıl sizce 27 inç olması vs detaylı Türkçe inceleme videosu bulamadım. 144hz değil zaten olmasına da gerek yok sistemim apu zorlamak istemiyorum

Uyarı için teşekkür ederim foruma yeni kaydoldum ben bilmiyordum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,761
Üyeler
186,940
Son üye
Erdem0808
Geri