Yardım Prime95 Testi Değerlerimi nasıl öğrenebilirim?

95 Derece çok üst seviye oyuna girdiginizde biraz oynayın alta alın Max sıcaklık değerlerini ss atar mısınız hocam.
Tamamdır az sonra cs oynayacaktım yoldaş modunda rank kasıyorum mg 1 oldum 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

95 Derece çok üst seviye oyuna girdiginizde biraz oynayın alta alın Max sıcaklık değerlerini ss atar mısınız hocam.
Bir de deathmatch de gönderiririm.

Tamamdır az sonra cs oynayacaktım yoldaş modunda rank kasıyorum mg 1 oldum 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de deathmatch de gönderiririm.
MSİ Afterburner kullanmayı biliyorsan onunla oyunda değerlere de bakabilirsin.

Allah allah. Normalde oluyor mu 3600 lerde? Yoksa bir arıza mı var? Soğutucu için min 2 ay beklemem lazım.
faydası olabilir bak istersen

En düşükte oynamıyor musun? Oynadığın ayar max ise soğutucu alman şart değil en azından CS için. Lakin genelde çoğu kişi düşükte oynar sende düşükte oynuyorsan ayarları düşüğe al öyle dene.

En düşükte oynamıyor musun? Oynadığın ayar max ise soğutucu alman şart değil en azından CS için. Lakin genelde çoğu kişi düşükte oynar sende düşükte oynuyorsan ayarları düşüğe al öyle dene.
Düşükte azalır mı sıcaklık? High da net 144 üstü aldığım için high da oynuyordum 😂 bir de core boost performance i kapatıcam

Düşükte azalır mı sıcaklık? High da net 144 üstü aldığım için high da oynuyordum 😂 bir de core boost performance i kapatıcam
Düşükte sıcaklık artar yük işlemciye biner. Genelde daha rahat adam görüldüğü için düşük tercih edilir CS için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,110
Üyeler
185,223
Son üye
Ayazz1
Geri