For Honor sizce alınır mı

Samaeldrazi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,538
Eskiden Oyun Fatihi atmıştı ve oyunu manyak ötesi sevmiştim hep yeni bölüm bekliyodum (gelmedi)

Bu oyun 27 tl şimdi indirimde 70tlden düşmüş sizce alınır mı veya 50tl bütçe ile neler alınır

Forza horizon 4 hariç

Eskiden Oyun Fatihi atmıştı ve oyunu manyak ötesi sevmiştim hep yeni bölüm bekliyodum (gelmedi)

Bu oyun 27 TL şimdi indirimde 70tlden düşmüş sizce alınır mı veya 50tl bütçe ile neler alınır

Forza horizon 4 hariç
Oyun ubisoft , epic games ve steamde ücretsiz olmuştu

Bu oyun 27 TL şimdi indirimde 70tlden düşmüş sizce alınır mı veya 50tl bütçe ile neler alınır

Forza horizon 4 hariç
Alınır. Son 2 aydır oynuyorum. Ubisoft'un R6 gibi ender kalitede oyunlarından biri.

Forza horizon 4 hariç
For Honor epey severek oynadığım bir oyun fakat bir yerden sonra solo oynamak keyifsiz oluyor ve SBMM sistemi berbat çalıştığı için çok ileri kişiler ile eşleşip tokatlanabiliyorsunuz ama oyun güzel tavsiye ederim :D

Forza horizon 4 hariç
Sunucuları çok boş diye biliyorum.

Sunucuları çok boş diye biliyorum.
Yanlış bir düşünce bu. Eskiden Enis kirazoğlu demişti bunu herkes böyle sanıyor. Oyundan kaynaklı bir sorundu. Şimdi düzelttiler. 2 aydır oynuyorum hiç oyun bulmada sorun olmadı. Eğer bu oyun oynanmasaydi oyunda battle pass olur muydu sence? 5 senedir battle pass var oyunda.

For Honor epey severek oynadığım bir oyun fakat bir yerden sonra solo oynamak keyifsiz oluyor ve SBMM sistemi berbat çalıştığı için çok ileri kişiler ile eşleşip tokatlanabiliyorsunuz ama oyun güzel tavsiye ederim :D
Önereceğin multiplayer craft oyunu var mı Dying Light gibi gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,080
Üyeler
190,310
Son üye
ibrhkya05
Geri