- En İyi Cevap
- 7
- Reaksiyon skoru
- 12,000
anakart o kadar çabuk bir darbede bozulmaz pc açılrken ışık veren bölgede kaç kere yanıp sönüyorNeden iyice öldü dediğimi sorarsanız anakart büyük darbe yedi.
anakart o kadar çabuk bir darbede bozulmaz pc açılrken ışık veren bölgede kaç kere yanıp sönüyorNeden iyice öldü dediğimi sorarsanız anakart büyük darbe yedi.
Babam bugün işyerinden erken çıkmış işlerini tam bitirememiş,sonra işlerini evde bilgisayardan yapacakmış,o normalde evde bu casperı kullanıyordu bende huwaeiyi kullanıyordum,eve geldi baktı bilgisayar bozuk sinirlendi bilgisayara vurdu.Nasıl?
Hiç ışık falan yanmıyor.anakart o kadar çabuk bir darbede bozulmaz pc açılrken ışık veren bölgede kaç kere yanıp sönüyor
işlemci ısınıyormu?400 TL'ye bir anakart buldum zaten onu alacağım artık umudum kalmadı.
Evetişlemci ısınıyormu?
fanlar dönüyormu?
Evetfanlar dönüyormu?
anakartı tiner ile temizle derim sonra tekrar tak
Kırılmış kardeşim. Silse nolcak.anakartı tiner ile temizle derim sonra tekrar tak
Temizlendi takıldı tepki yok,anakartı tiner ile temizle derim sonra tekrar tak
kırıldımı anakart?Temizlendi takıldı tepki yok,
Sadece eskiden yanmayan şarj ışığı yanıyor
buyur anlamadım ne kırılımış?Kırılmış kardeşim. Silse nolcak.
Vurdu diyor zaten kırıldı büüyk ihtimal ümidim yoktu dedi hiç olmadı dedi.kırıldımı anakart?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
buyur anlamadım ne kırılımış?
anakartlar öyle çabuk kırılan bir yapıya sahip değiiler yere felanda düşse anakart kırılmazVurdu diyor zaten kırıldı büüyk ihtimal ümidim yoktu dedi hiç olmadı dedi.
Ama hasar aldığı için ümidi çok az.anakartlar öyle çabuk kırılan bir yapıya sahip değiiler yere felanda düşse anakart kırılmaz