Typok
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
Öncelikle iyi akşamlar https://www.gamegaraj.com/urun/pollux-apu-pro/ bu linkdeki Ryzen 3 4300ge işlemcili sistemin ramini 3200mhz e çekip 2 adet seçeceğim apu olduğu için ve ssd seçmeyeceğim daha önce laptopumu yükseltmek için ssd almıştım onu takmayı düşünüyorum. İlk sorum sistemle rdr oynamak istiyorum öyle profesyonel değil pc ile yazılım çalışıp oyun oynamayı planlıyorum en düşük ayarlarda rdr2 40 fps üstü olur mu 40fps in yeterli olacağını düşünüyorum. İkinci sorum ssd seçmedim herhalde alacağım zaman gönderirken sipariş alınırken bir sıkıntı çıkmaz ama laptopdaki ssd mi takınca tekrar windows kurulumu yapacağım bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum yine de bir sıkıntı olur mu diye sormak istedim. Asıl merak ettiğim ilk sorum rdr2 tahminimce açar ama fps 40 üstü olur mu? Bir arkadaşımda pc almıştı test videolarında rdr2 fps değerleri en düşük ayarlarda 25-30 du ama kendi yükeyip en düşük ayarlarda oynayınca 50-60 civarıydı ve bu baya büyük bir fark. Bu alacağım sistemin rdr2 fps değerleri test videolarında 30-35 civarıydı sizce 40fps üstü oynatır mı? Eylül gibi almayı düşünüyorum inşallah fiyat yükselmez.