- Reaksiyon skoru
- 198
merhaba ben kuru yemiş sektöründeyim poşet ağzı yapıştırma makinası arıyorum sizin önlerileriniz neler hangi makinayı tavsiye edersiniz bütce max 300 tl
Aradığınız böyle bir makine mi?merhaba ben kuru yemiş sektöründeyim poşet ağzı yapıştırma makinası arıyorum sizin önlerileriniz neler hangi makinayı tavsiye edersiniz bütce max 300 TL
merhaba ben kuru yemiş sektöründeyim poşet ağzı yapıştırma makinası arıyorum sizin önlerileriniz neler hangi makinayı tavsiye edersiniz bütce max 300 TL
paketlemede yardımcı oluyor bir esnaf için olmassa olmazBöyle bir şey ilk defa duydum ne işe yarıyor acaba?
dayın memnunmu makinadan büyüklüğü ne kadar kardeşim birde özel poşet gerekiyorumu?Benim dayı da esnaf böyle bir şey kullanıyorlar![]()
PFS-400P Poşet Ağzı Kapama Yapıştırma Kapatma Makinası 40cm - PttAVM.com
PFS-400P Poşet Ağzı Kapama Yapıştırma Kapatma Makinası 40cm PFS-400P Poşet Ağzı Kapama Yapıştırma Kapatma Makinası 40cmwww.epttavm.com
Dayım poşete birşeyler koyduktan sonra basıyor bunu hava almasın diye yapıyor galiba.Ağzı açılmıyor.paketlemede yardımcı oluyor bir esnaf için olmassa olmaz
Makina 40cm ama devamını bilemeyeceğimpaketlemede yardımcı oluyor bir esnaf için olmassa olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dayın memnunmu makinadan büyüklüğü ne kadar kardeşim birde özel poşet gerekiyorumu?
paketlemede yardımcı oluyor bir esnaf için olmassa olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dayın memnunmu makinadan büyüklüğü ne kadar kardeşim birde özel poşet gerekiyorumu?
size attığım link teki aletin incelemsi galiba buYouTube
Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.www.youtube.com