Rehber Bedava İnca Ürünler Kazanma!

Organize dolandırıcılık şirketi gibi geldi bana. Çıkan ürünün geldiğine dair kanıt var mı?

Organize dolandırıcılık şirketi gibi geldi bana. Çıkan ürünün geldiğine dair kanıt var mı?
Evet geliyor, bardak kupa elime ulaştı. Fakat son saatlerde çıkan mekanik klavyelerde bir sorun olduğunu düşünüyorum. Onlarca kişiye art arda mekanik klavye çıkıyor.

Fotoğrafını atabilir misin?
Şu anda sana güvenip çarkı çevirdim ve 400₺'lik klavye geldi. :D
Bunun bir güvencesi var mı?
Bana gelmesi için ne yapmam gerekiyor? Hangi bilgileri onlar ile paylaşmalıyım?
Whatsapp hattından klavye kazandığınızı ve çevirdiğiniz epostayı yazın. Onlar size dönecektir Pazartesi günü. Bana kupa çıkmıştı dün geldi ücretsiz bir şekilde.
Fakat klavyelerde bug var bence. Herkese klavye çıkıyor çünkü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki "Bedava" olmasının sebebi nedir?
Bir nevi tanıtım diye düşünüyorum.

Whatsapp hattından klavye kazandığınızı ve çevirdiğiniz epostayı yazın. Onlar size dönecektir Pazartesi günü. Bana kupa çıkmıştı dün geldi ücretsiz bir şekilde.

Yarın offline gün olduğu yazıyor, yazsam cevap vermeyeceklerdir.
Pazartesi günü yazsam bir şey olur mu?
Yazmak için belli bir süre var mı?
Klavyeyi kazandığımı ve çevirdiğim e-postayı yazmam nasıl yetiyor? Adres vermezsem bana nasıl gelecek :D

bence de reklam kampayası için ayrılmış ürünleri bu yollarla hediye edip , test ettirip teknoloji forumları vs gibi yerlerde pr çalışması yapıyorlar. son yılların modası bu

Bana klavye çıktı bende verdikleri numara mail hesabımı yazdım başka bir şey yapıcak mıyım?

laaaaaan banada çıktı yeeeeeee adam gibi adan inca

Yarın offline gün olduğu yazıyor, yazsam cevap vermeyeceklerdir.
Pazartesi günü yazsam bir şey olur mu?
Yazmak için belli bir süre var mı?
Klavyeyi kazandığımı ve çevirdiğim e-postayı yazmam nasıl yetiyor? Adres vermezsem bana nasıl gelecek :D
Evet cevap vermeyeceklerdir. Yine de belki pazartesi günü cevap verme önceliğine girersiniz diye söyledim. Pazartesi günü yeniden yazarsınız aynı mesajı.
Belli bir süresi yoktu sanırsam.
İlk başta dediklerimi yazdıktan sonra kontrolleri yapınca döneceğiz diyorlar. Ardından adres istiyorlar zaten.

Allahım inşallah yollarlar ya :D

Ekler

• Screenshot_7.png
    Screenshot_7.png
    450.6 KB · Hit: 47
Evet cevap vermeyeceklerdir. Yine de belki pazartesi günü cevap verme önceliğine girersiniz diye söyledim. Pazartesi günü yeniden yazarsınız aynı mesajı.
Belli bir süresi yoktu sanırsam.
İlk başta dediklerimi yazdıktan sonra kontrolleri yapınca döneceğiz diyorlar. Ardından adres istiyorlar zaten.
Tamamdır, teşekkür ederim.
Aynı gün içinde okulda olacağım yazdıkları mesaja geç mesaj verirsem bir sorun teşkil eder mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,024
Üyeler
185,016
Son üye
Lui Kang
Geri