M-Q^GÖKTÜRK
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 11,190
ama hocam bunda extra olarak bu modelde B simgesi var ama benim kinde yok
hocam o methodu biliyorum ama daha önce ıps montör kullanmadım tam anlayamadın ondan dolayı foruma sordumtn mi ips mi öğrenmek kolay
monitör açıkken ve bir ekran verirken sağdan veya soldan bak eğer görüntü siyahlaşıyorsa tn siyahlaşmıyorsa ips
tn mi ips mi öğrenmek kolay
monitör açıkken ve bir ekran verirken sağdan veya soldan bak eğer görüntü siyahlaşıyorsa tn siyahlaşmıyorsa ips
ıps midir hocam150-160 derecelik bir açı ile bak monitöre. Ekran siyahlaşırsa TN'dir.
O zaman benim dediğim yöntemi denemeniz lazım. İnternette aratınca -B modeli çıkıyor sizde ki çıkmıyor niye bilmiyorum ama büyük ihtimal IPS'tir. Yinede yöntemi denemek lazım.ama hocam bunda extra olarak bu modelde B simgesi var ama benim kinde yok
değil gibihocam o methodu biliyorum ama daha önce ıps montör kullanmadım tam anlayamadın ondan dolayı foruma sordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ıps midir hocam
Alıntıyı görüntüle
peki hocam biraz daha araştırmama lazımO zaman benim dediğim yöntemi denemeniz lazım. İnternette aratınca -B modeli çıkıyor sizde ki çıkmıyor niye bilmiyorum ama büyük ihtimal IPS'tir. Yinede yöntemi denemek lazım.
değil gibi
Kameradan anladığım kadaıyla siyahlaşma oluyor. siz kendi gözünüzlede bariz bir siyahlaşma görüyorsanız tndir.hocam o methodu biliyorum ama daha önce ıps montör kullanmadım tam anlayamadın ondan dolayı foruma sordum
ıps midir hocam
Alıntıyı görüntüle
hocam kardeşimin monitörü ve televizyona göre yazıların okunuzluğu gitmiyor sadece bu şekilde siyahlaşıyorKameradan anladığım kadaıyla siyahlaşma oluyor. siz kendi gözünüzlede bariz bir siyahlaşma görüyorsanız tndir.
Benim tn paneldede okunulurluğu gitmiyor ama bariz siyahlaşıyor.hocam kardeşimin monitörü ve televizyona göre yazıların okunuzluğu gitmiyor sadece bu şekilde siyahlaşıyor
hocam demin kardeşimin monitörüne baktım onun ıps olduğunu öğrendim yaklaşık 2 ay önce 50 TL'ye almıştımBenim tn paneldede okunulurluğu gitmiyor ama bariz siyahlaşıyor.