monitörümün ıps olduğunu nasıl anlarım

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
11,190
monitörümün adı lg 22mn430h ama internette bulamadım ve ben aldığımda ıps mi tn mi ? olduğuna bakmadım bilen var mı
monitör.jpgbuda kullanım klavuzu

tn mi ips mi öğrenmek kolay
monitör açıkken ve bir ekran verirken sağdan veya soldan bak eğer görüntü siyahlaşıyorsa tn siyahlaşmıyorsa ips

monitör açıkken ve bir ekran verirken sağdan veya soldan bak eğer görüntü siyahlaşıyorsa tn siyahlaşmıyorsa ips
hocam o methodu biliyorum ama daha önce ıps montör kullanmadım tam anlayamadın ondan dolayı foruma sordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

150-160 derecelik bir açı ile bak monitöre. Ekran siyahlaşırsa TN'dir.
ıps midir hocam
adam gibi adam.jpg

ama hocam bunda extra olarak bu modelde B simgesi var ama benim kinde yok
O zaman benim dediğim yöntemi denemeniz lazım. İnternette aratınca -B modeli çıkıyor sizde ki çıkmıyor niye bilmiyorum ama büyük ihtimal IPS'tir. Yinede yöntemi denemek lazım.

hocam o methodu biliyorum ama daha önce ıps montör kullanmadım tam anlayamadın ondan dolayı foruma sordum

ıps midir hocam
Alıntıyı görüntüle
değil gibi

O zaman benim dediğim yöntemi denemeniz lazım. İnternette aratınca -B modeli çıkıyor sizde ki çıkmıyor niye bilmiyorum ama büyük ihtimal IPS'tir. Yinede yöntemi denemek lazım.

değil gibi
peki hocam biraz daha araştırmama lazım

tam 150 160 derece ile telefon kamerasını odaklayarak tekrar fotoğraf atar mısınız?

ıps midir hocam
Alıntıyı görüntüle
Kameradan anladığım kadaıyla siyahlaşma oluyor. siz kendi gözünüzlede bariz bir siyahlaşma görüyorsanız tndir.

Kameradan anladığım kadaıyla siyahlaşma oluyor. siz kendi gözünüzlede bariz bir siyahlaşma görüyorsanız tndir.
hocam kardeşimin monitörü ve televizyona göre yazıların okunuzluğu gitmiyor sadece bu şekilde siyahlaşıyor

Benim tn paneldede okunulurluğu gitmiyor ama bariz siyahlaşıyor.
hocam demin kardeşimin monitörüne baktım onun ıps olduğunu öğrendim yaklaşık 2 ay önce 50 TL'ye almıştım :( sad oldu

Geri