JumboG4rid3s
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,244
benim 3100 var yaksam banada olurmu ?Voltaj düşürerek işlemci yakarsan söz 5950X alacağım sana.
benim 3100 var yaksam banada olurmu ?Voltaj düşürerek işlemci yakarsan söz 5950X alacağım sana.
Öyle bir şey mümkün değil, maksimum mavi ekran yersiniz voltaj yetersizliğinden. UV yaptıktan sonra sıcaklıklara göre termal macun alırsınız.Biraz onlara bakınayım o halde. Yakmam inşallah işlemciyi falan.![]()
forum.donanimarsivi.com
Voltaj düşürerek yakabilirsen olabilir.benim 3100 var yaksam banada olurmu ?
yok kolay kolay yakamazsın en fazla düşük voltaj verirsin sistem çalışmaz biosu sıfırlarsın.30-50 TL arası olabilir.
Biraz onlara bakınayım o halde. Yakmam inşallah işlemciyi falan.![]()
ARtic mx-4 öneririm ama dikkat edin çoğu yerde sahte satıyorlarUV yapılması zor bir şey mi? Tek başıma becerebilir miyim?
Macun olarak öneri alabilir miyim?
Voltaj değerlerine nereden bakıyoruz?
buVoltaj düşürerek yakabilirsen olabilir.
İmkansız olmasa sence girer miyim o topabu
bu bu imkansız
no comment.İmkansız olmasa sence girer miyim o topa![]()
Anlamadığımı hiç de belli etmem bu arada.Voltaj düşürerek işlemci yakmayı becerirsen söz 5950X alacağım sana.
Şuanda indiriyorum, birazdan atacağım.Öyle bir şey mümkün değil, maksimum mavi ekran yersiniz voltaj yetersizliğinden. UV yaptıktan sonra sıcaklıklara göre termal macun alırsınız.
Ryzen Master'in son sürümünü kurup şu testi yapar mısınız?
Rehber - [Outdated]Ryzen ClockTuner ile Tek Tıkla İşlemcinizin Overclock Performansını Öğrenin!
Uygulama Ryzen işlemcinize 1-2 işlem uygulayarak OC kapasitesini öğrenmemizi sağlıyor. Peki bunun için neye İhtiyacımız var: (İndirmek için isimlerine basın) Şartlar: B450 ve üstü anakart gerekir. Bazı B350 anakartlarda çalışmasa bile %85' inde çalışıyor. -Ryzen Master (Kapalı olsa da olur...forum.donanimarsivi.com
Teşekkür ederim. Dediğiniz termal macuna bakayım.ARtic mx-4 öneririm ama dikkat edin çoğu yerde sahte satıyorlar
Voltaj değerlerinde ryzen master ile bakabilir ya da oynayabilirsin olursa biosa geçirirsin
Yanında bilen biri olsun
Bilerek yakıp alman yok mu 5950xAnlamadığımı hiç de belli etmem bu arada.
Ama sözünü aldım, yakarsam bekliyorum işlemciyi.
Şuanda indiriyorum, birazdan atacağım.
Teşekkür ederim. Dediğiniz termal macuna bakayım.
Anakartlarda voltaj sınırlaması var, istese de yakamaz. Eğer gidip de bir ateşe atmazsa tabii.Bilerek yakıp alman yok mu 5950x![]()
Bu arada hala test yapılıyor. Konuda yazanları aynı şekilde uyguluyorum. Beklettiğim için üzgünüm.Anakartlarda voltaj sınırlaması var, istese de yakamaz. Eğer gidip de bir ateşe atmazsa tabii.