T.P.G.
80+ Titanium
Denemek lazım aslında iyi fikir şakasız.En iyisi mentollü diş macunu.
Ferah ferah çalışır ne güzel.
İronidir. Dalga Amaçlıdır.
Denemek lazım aslında iyi fikir şakasız.En iyisi mentollü diş macunu.
Arap atı Sahra Çöllerinde kesilene kadar koşuyor şuan, sormaArap atın sayesinde iyi biliyorsun sanırım
Bende Signal White Now sürülü wala.En iyisi mentollü diş macunu.
Naneli + Mentollü sakızla birlikte su içmek gibi bir şey olsa gerek.Denemek lazım aslında iyi fikir şakasız.
Voltaj ayarı yapmalısınız, gerçekten çok fark ediyor.Ryzen 5 3600. Eklemeyi unuttum kusura bakmayın.
Okurken boğazım ağrıdı.Naneli + Mentollü sakızla birlikte su içmek gibi bir şey olsa gerek.
Senlik bir şey yok ki. Eğer Ryzen Master'in son sürümü kurulu iken yapıyorsan bu testi ne kadar uzun sürerse o kadar iyi.
Şuanda işlemciyi 1002 MV - 3,92 GHz 'de çalıştırıyor. İşlemci sıcaklığı 54.5 derece. Bu otomatik olarak bıraksa ya bu şekilde. Böyle kullanayım.Çok anormal ve halledilemeyecek bir durum yok, zaten oyun için hiç sorun yok sıcaklıklarda. CTR testi bitsin ona göre ayarlarız.
İyi bir silikon geliyor muhtemelen.Şuanda işlemciyi 1002 MV - 3,92 GHz 'de çalıştırıyor. İşlemci sıcaklığı 54.5 derece. Bu otomatik olarak bıraksa ya bu şekilde. Böyle kullanayım.
1V 3.92GHz zor, hata verebilir.Şuanda işlemciyi 1002 MV - 3,92 GHz 'de çalıştırıyor. İşlemci sıcaklığı 54.5 derece. Bu otomatik olarak bıraksa ya bu şekilde. Böyle kullanayım.
Hadi inşallah.İyi bir silikon geliyor muhtemelen.
0.984 MV'ye düşürdü. Sıcaklık 52.3 derece oldu, hiçbir şey anlamıyorum ama iyi bir şey galiba.1V 3.92GHz zor, hata verebilir.
3600 alanların Silver'a bile razı olması lazım aslında, bana bronz gelmişti sanırım 1.45V'ta anca 4.3GHz açıyordumİyi bir silikon geliyor muhtemelen.
O testin sonunda yazan YOUR CPU XXX SAMPLE yazısı dışında seni ilgilendiren bir durum yokHadi inşallah.
0.984 MV'ye düşürdü. Sıcaklık 52.3 derece oldu, hiçbir şey anlamıyorum ama iyi bir şey galiba.
Abi sende bahtsızmışsın be.3600 alanların Silver'a bile razı olması lazım aslında, bana bronz gelmişti sanırım 1.45V'ta anca 4.3GHz açıyordum
O testin sonunda yazan YOUR CPU XXX SAMPLE yazısı dışında seni ilgilendiren bir durum yok
Sonuç bu şekilde geldi.Abi sende bahtsızmışsın be.
Ben 1.362V 4.275GHz kullanıyorum.
3100 o, 3100 ile 3600 bir miAbi sende bahtsızmışsın be.
Ben 1.362V 4.275GHz kullanıyorum.
Aman aman dur maşallah, 1.2V 4.1GHz başlat Ryzen Master'danSonuç bu şekilde geldi.
Alıntıyı görüntüle