Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Yanlış göstermiş çünkü test yapmadığı anda bile 127 sabit olduğunu gösteriyor minimuma bakarak anlayabilirsiniz.
Yanlış göstermiş çünkü test yapmadığı anda bile 127 sabit olduğunu gösteriyor minimuma bakarak anlayabilirsiniz.
Bence de yanlış olmalı. 127 derece ne demek?
nE anakart 127 derece işlemci 40 derece mi? Aşırı saçma.
Ben de anlamadım.![]()
Sensörleri bozuk onun çoğu kişide 127 derece gösteriyor
Tamam yapıp geliyorum.BIOS'a girip F7 basın. Solda OC yazan bir menü göreceksiniz, oraya girin. CPU Raito'yu 4200 yapın.
CPU Core Voltage ayarını Override'ye alın ve altında çıkan menüye 1.175 yazın. F10 basıp kaydedip çıktıktan sonra AIDA 64 testini yapın ama sıcaklıkları Ryzen Master'den paylaşın.
Çok ilginç, ben de anlamadım.
Freaky'ye de aynısı oluyordu az mangal muhabbeti dönmedi bunun yüzündenTamam yapıp geliyorum.
Çok ilginç, ben de anlamadım.
Doğru mu yaptım, yanlış mı yaptım bilmiyorum. 5 dakikalık testin ardından bu şekilde sonuç çıktı.Freaky'ye de aynısı oluyordu az mangal muhabbeti dönmedi bunun yüzünden. Dediğim gibi sensörleri bozuk öteki türlü yanık kokusu alıyordun muhtemelen şu an.
Bu test işlemciyi zorluyor. 85 civarlarına normal diyoruz. 78 derece gayet iyi. Oyunlarda 65 civarı olacağını düşünüyorum. Az bir şey de frekans arttırdık. Performans artmıştır.Doğru mu yaptım, yanlış mı yaptım bilmiyorum. 5 dakikalık testin ardından bu şekilde sonuç çıktı.
Alıntıyı görüntüle
2 FPSBu test işlemciyi zorluyor. 85 civarlarına normal diyoruz. 78 derece gayet iyi. Oyunlarda 65 civarı olacağını düşünüyorum. Az bir şey de frekans arttırdık. Performans artmıştır.
78 derece, yani en azından bir 75 74 beklerdim, neyse gayet iyi. Stabilse oyunda deneyebilirsin. Havanın sıcaklığına veriyorum xDDoğru mu yaptım, yanlış mı yaptım bilmiyorum. 5 dakikalık testin ardından bu şekilde sonuç çıktı.
Alıntıyı görüntüle
Bu test işlemciyi zorluyor. 85 civarlarına normal diyoruz. 78 derece gayet iyi. Oyunlarda 65 civarı olacağını düşünüyorum. Az bir şey de frekans arttırdık. Performans artmıştır.
Çok teşekkür ederim. Çok yardımcı oldunuz, ekran kartını bırakayım. Kalsın şimdilik.78 derece, yani en azından bir 75 74 beklerdim, neyse gayet iyi. Stabilse oyunda deneyebilirsin. Havanın sıcaklığına veriyorum xD
Ekran kartı AMD olsa AMD Software üzerinden ona da yardımcı olurdum ama Nvidia kart alacak kadar parayı bulamadım henüz.Çok teşekkür ederim. Çok yardımcı oldunuz, ekran kartını bırakayım. Kalsın şimdilik.![]()
Rica ederim, önemli bir şey değil ben 2 3 değer verdim BIOS ayarlarını @5x_d4emon verdi o kadarÇok teşekkür ederim. Çok yardımcı oldunuz, ekran kartını bırakayım. Kalsın şimdilik.![]()
GT 9800 bile mi alamıyorsun xDEkran kartı AMD olsa AMD Software üzerinden ona da yardımcı olurdum ama Nvidia kart alacak kadar parayı bulamadım henüz.![]()
Ya abi 2060 ile o bir mi?GT 9800 bile mi alamıyorsun xD
Nvidia kart dedin 2060 demedinYa abi 2060 ile o bir mi?![]()