3600x kullanan var mi?

Reaksiyon skoru
129
Arkadaşlar 3600x islemci kullanan var mi ? Oc yapilmadan nasil sicaklik değerleri ?
Ben oc yapmadan kullanmak istiyorum ekran karti 2070 super . Sistemim gelmedi henuz .

60-70 derece arasında değişiyor işlemci sıcaklığı Codda ( Wraith Prism soğutucu )
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3600X kullanıyorum oc yapılmadan sıcaklık değerleri mesela gta 5de max ayarlarda 63 dereceyi filan geçmiyor (stok soğutucu wraith spire)
ekran kartı sıcaklığın kaç oluyor %99 kullanımda

Kullanmyıorum fakat ısınma değerleri konusunda sıkıntı çıkaracasğını düşünmüyorum. RTX 2070'i rahat rahatbesleyebilecek bir işlemci.Hayırlı olsun.Güle güle kulanın.İyi forumlar :D

3600X kullanıyorum oc yapılmadan sıcaklık değerleri mesela gta 5de max ayarlarda 63 dereceyi filan geçmiyor (stok soğutucu wraith spire)
Hocam cokbsağolya korkuyordum ben kotu secim yaptim diye yayinda da sicaklik degeri ayni olur mu

Kullanmıyorum ama kullananları gördüm, overclock yapmadan oldukça iyi sıcaklıklarda çalışıyor. RTX 2070 Super için iyi bir seçim yapmışsın.
Cok tesekkur ettim hocam cok sagol

Kullanmyıorum fakat ısınma değerleri konusunda sıkıntı çıkaracasğını düşünmüyorum. RTX 2070'i rahat rahatbesleyebilecek bir işlemci.Hayırlı olsun.Güle güle kulanın.İyi forumlar :D
Cokbsağol hocam tskler ettim

yayın açmak istiyorsan stok sogutucu ile yapma başka bir soğutma al onu kullan stok sogutucular yetmiyor
Yayin acmayi dusunuyorum hocam param hic kalmadi 1 sene fln boyle kullanacam sikinti dogururmu

Arkadaşlar 3600x islemci kullanan var mi ? Oc yapilmadan nasil sicaklik değerleri ?
Ben oc yapmadan kullanmak istiyorum ekran karti 2070 super . Sistemim gelmedi henuz .
Hocam aynı işlemci aynı kartla bende sistem kurmayı düşünüyorum acaba sisteminizin geri kalan anakart kasa ram psu bilgilerini verirmisiniz birde 2070super hangi marka acaba

Geri