İlerde iş bulabilirmiyim?

Liberal Kenobi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
866
Arkadaşlar biliyorsunuz olayları. İlerde iş bulabilirmiyim sizce?

Hangi Olayları vahiyle geliyor galiba bize senin okuduğun veya ilgilendiğin alanlar.
Herkes Kodlama'da gelecek var diyor olabilir ama ilgi duyduğun ve sevdiğin işi yapmak bence daha önemli Grafik Tasarıma ilgi duyuyorsan benim gibi kendini geliştirirsen iyi para var.

Son düzenleme:
Arkadaşlar biliyorsunuz olayları. İlerde iş bulabilirmiyim sizce?
Eğer üniversite düşünüyorsan geleceği olan bölümleri tercih etmelisin. Okumak için okumamalısın. Üniversite düşünmüyorsan herhangi bir fikrim yok ne olacağı belli olmaz.

Eğer üniversite düşünüyorsan geleceği olan bölümleri tercih etmelisin. Okumak için okumamalısın. Üniversite düşünmüyorsan her hangi bir fikrim yok ne olacağı belli olmaz.
Hangi bölümler onlar merak ettim ona göre bir seçim yapacağım

Sana bağlı bu dostum bunu biz bilemeyiz.

Ooo çok iyi. Bende sözelciyim. Geçen sene girdim sınava. Sana daha iyi tavsiye verebilirim.

Sözel bölümde genelde Öğretmenlikler ön plandadır. Ataması kesin olan öğretmenlik benim de okuduğum bölüm olan Özel Eğitim öğretmenliğidir. Onun dışında ataması iyi olan din kültürü öğretmenliği var. (İlahiyat). Türkçe ve okul öncesi öğretmenliklerinin de ataması pekte iyi olmasa da atanılabilir bir bölümdür.

Öğretmenlikler dışında Gastronomi bölümünün önü açıktır. (İyi bir üniversiteye gitmen kaydıyla)

Onun dışında ki Halkla ilişkiler, Edebiyat, tarih coğrafya bölümlerinin çok fazla iş imkanı yok diye biliyorum.

Eşit ağırlıktan girip Sınıf Öğretmenliği şansını da değerlendirebilirsin.

Ooo çok iyi. Bende sözelciyim. Geçen sene girdim sınava. Sana daha iyi tavsiye verebilirim.

Sözel bölümde genelde Öğretmenlikler ön plandadır. Ataması kesin olan öğretmenlik benim de okuduğum bölüm olan Özel Eğitim öğretmenliğidir. Onun dışında ataması iyi olan din kültürü öğretmenliği var. (İlahiyat). Türkçe ve okul öncesi öğretmenliklerinin de ataması pekte iyi olmasa da atanılabilir bir bölümdür.

Öğretmenlikler dışında Gastronomi bölümünün önü açıktır. (İyi bir üniversiteye gitmen kaydıyla)

Onun dışında ki Halkla ilişkiler, Edebiyat, tarih coğrafya bölümlerinin çok fazla iş imkanı yok diye biliyorum.
Heheh kızgın emoji atmışsın birde herkes senin gibi deli öğretmeni olmak istemeyebilir iş bulmak için

Heheh kızgın emoji atmışsın birde herkes senin gibi deli öğretmeni olmak istemeyebilir iş için
Kullandığın kelime çok ağır bir kelime. Kullandığın laflara dikkat et. Onlar deli değil. Özel eğitime ihtiyaç duyan bireyler. Bu işte daha çok gönüllülük esastır.

Kullandığın kelime çok ağır bir kelime. Kullandığın laflara dikkat et. Onlar deli değil. Özel eğitime ihtiyaç duyan bireyler. Bu işte daha çok gönüllülük esastır.
Deli kötü bir kelime sayılmaz ağır hiç değil.

Manyaklar,sosyopatlar,şizofrenler,psikopatlarda diyebilirdim

Deli kötü bir kelime sayılmaz ağır hiç değil.
Kullandığın kelimenin anlamını bilmiyorsun da konuşuyorsun burada. Deli akıl ve ruh sağlığını kaybetmiş insanlara denir.
Özel eğitime ihtiyaç duyan bireyler ise akıl ve ruh sağlığını kaybetmezler. Onların rahatsızlığı doğuştan kalıtımla gelen bir şey. Bir özel eğitim öğretmen adayı olarak onlara karşı çok duyarlıyım. Deli demen beni üzdü açıkçası.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,426
Üyeler
190,911
Son üye
Osmanreyz
Geri