Liberal Kenobi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 866
Arkadaşlar biliyorsunuz olayları. İlerde iş bulabilirmiyim sizce?
Eğer üniversite düşünüyorsan geleceği olan bölümleri tercih etmelisin. Okumak için okumamalısın. Üniversite düşünmüyorsan herhangi bir fikrim yok ne olacağı belli olmaz.Arkadaşlar biliyorsunuz olayları. İlerde iş bulabilirmiyim sizce?
Hangi bölümler onlar merak ettim ona göre bir seçim yapacağımEğer üniversite düşünüyorsan geleceği olan bölümleri tercih etmelisin. Okumak için okumamalısın. Üniversite düşünmüyorsan her hangi bir fikrim yok ne olacağı belli olmaz.
Kaçıncı sınıfa gidiyorsun? Sayısal, Eşit Ağırlık, Sözel hangi alan istiyorsun?Hangi bölümler onlar merak ettim ona göre bir seçim yapacağım
sözelKaçıncı sınıfa gidiyorsun? Sayısal, Eşit Ağırlık, Sözel hangi alan istiyorsun?
O zaman işsizsinsözel
Ooo çok iyi. Bende sözelciyim. Geçen sene girdim sınava. Sana daha iyi tavsiye verebilirim.sözel
Heheh kızgın emoji atmışsın birde herkes senin gibi deli öğretmeni olmak istemeyebilir iş bulmak içinOoo çok iyi. Bende sözelciyim. Geçen sene girdim sınava. Sana daha iyi tavsiye verebilirim.
Sözel bölümde genelde Öğretmenlikler ön plandadır. Ataması kesin olan öğretmenlik benim de okuduğum bölüm olan Özel Eğitim öğretmenliğidir. Onun dışında ataması iyi olan din kültürü öğretmenliği var. (İlahiyat). Türkçe ve okul öncesi öğretmenliklerinin de ataması pekte iyi olmasa da atanılabilir bir bölümdür.
Öğretmenlikler dışında Gastronomi bölümünün önü açıktır. (İyi bir üniversiteye gitmen kaydıyla)
Onun dışında ki Halkla ilişkiler, Edebiyat, tarih coğrafya bölümlerinin çok fazla iş imkanı yok diye biliyorum.
Kullandığın kelime çok ağır bir kelime. Kullandığın laflara dikkat et. Onlar deli değil. Özel eğitime ihtiyaç duyan bireyler. Bu işte daha çok gönüllülük esastır.Heheh kızgın emoji atmışsın birde herkes senin gibi deli öğretmeni olmak istemeyebilir iş için
Deli kötü bir kelime sayılmaz ağır hiç değil.Kullandığın kelime çok ağır bir kelime. Kullandığın laflara dikkat et. Onlar deli değil. Özel eğitime ihtiyaç duyan bireyler. Bu işte daha çok gönüllülük esastır.
Kullandığın kelimenin anlamını bilmiyorsun da konuşuyorsun burada. Deli akıl ve ruh sağlığını kaybetmiş insanlara denir.Deli kötü bir kelime sayılmaz ağır hiç değil.