Turkcell fiber 100 Mbps kampanyasına geçmeli miyim?

Nightless

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,600
Başlıkta belirtiğim kampanyanın linki aşağıdadır.

Belirtmek istediğim öncelikli konu Türknet kullanıcısıyım lakin kablolar baya eski alacağım hızı sorgulatma yaptığım zaman 75 Mbps demesine rağmen 20 Mbps hız alıyorum. Kablolarında değişmesi gerekiyor eğer bu kampanyaya geçiş sağlarsam kablolarımda yenilenmiş olacak. Ücretsiz bir şekilde kablo çekimi yapılacak ve Wİ-Fİ 6 modem temin edilecek. Herhangi bir sıkıntılı süreç var mı? Ek olarak modem olarak ne veriyorlar.

24 ay taahhüt var ya bir de 130 ilk 12 ay 140 son 12 ay çok fazla bence ama kabloları değiştirmenin başka yolu var mı bilmiyorum. Bir de kabloları superonline yeniliyor mu ki?

Belirtmek istediğim öncelikli konu Türknet kullanıcısıyım lakin kablolar baya eski alacağım hızı sorgulatma yaptığım zaman 75 Mbps demesine rağmen 20 Mbps hız alıyorum. Kablolarında değişmesi gerekiyor eğer bu kampanyaya geçiş sağlarsam kablolarımda yenilenmiş olacak. Ücretsiz bir şekilde kablo çekimi yapılacak ve Wİ-Fİ 6 modem temin edilecek. Herhangi bir sıkıntılı süreç var mı? Ek olarak modem olarak ne veriyorlar.
Kablonet'te aynı hız var ve tv paketi falan veriliyor turkcell kesilme oluyor diye duydum sürekli

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
24 ay taahhüt var ya bir de 130 ilk 12 ay 140 son 12 ay çok fazla bence ama kabloları değiştirmenin başka yolu var mı bilmiyorum. Bir de kabloları superonline yeniliyor mu ki?
Vallaha dedim daire içine kadar kurulum ve kablo çekimi olacak mı? Evet dediler istediğin yere getireceğiz herhangi bir ücret almadan. Bende işte bu döngülerde cidden kararsız kalıyorum çünkü sonra ekstra faturalandırma çıkıyor. Normalde Türknet tarafında sıkıntı yaşadığım için kablo konusunda bana ücret çıkarmışlardı kafadan 200 TL şimdi böyle her olayın ücretsiz bir şekilde yapılması malum insan şüpheleniyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kablonet'te aynı hız var ve tv paketi falan veriliyor turkcell kesilme oluyor diye duydum sürekli
*ankara
Bende Ankara'da yaşıyorum üstad eğer duyduğunuz kesilmelerin doğruluk payı var ise cinnet geçiririm günün 15 saati Pc başında olan insanım.

Vallaha dedim daire içine kadar kurulum ve kablo çekimi olacak mı? Evet dediler istediğin yere getireceğiz herhangi bir ücret almadan. Bende işte bu döngülerde cidden kararsız kalıyorum çünkü sonra ekstra faturalandırma çıkıyor. Normalde Türknet tarafında sıkıntı yaşadığım için kablo konusunda bana ücret çıkarmışlardı kafadan 200 TL şimdi böyle her olayın ücretsiz bir şekilde yapılması malum insan şüpheleniyor.

Bende Ankara'da yaşıyorum üstad eğer duyduğunuz kesilmelerin doğruluk payı var ise cinnet geçiririm günün 15 saati Pc başında olan insanım.
Geçebilirseniz varsa superonlinenin bir taahhütsüz kampanyasına geçin onda da kabloları yenilerlerse denemiş olursunuz eğer hala sorun devam ederse çıkarsınız etmezse başka bir pakete yükseltirsiniz benim aklıma bu geldi şimdilik.

gayet iyi fiyat gibi duruyor

Geçebilirseniz varsa superonlinenin bir taahhütsüz kampanyasına geçin onda da kabloları yenilerlerse denemiş olursunuz eğer hala sorun devam ederse çıkarsınız etmezse başka bir pakete yükseltirsiniz benim aklıma bu geldi şimdilik.
Düşününce mantıklı eğer taahhütsüz paket var ise onda da aynı şekilde kurulum ve kablo olayını temin ediyorlarsa deneme fırsatı düşünülebilir.
Ya birde benim https://www.epey.com/modem/asus-dsl-n17u.html modemim mevcut bunu da kullanamıyorum. Verdikleri modem içeriğinde herhangi bir oynamada yapılmıyor çok kararsızım cidden.

Düşününce mantıklı eğer taahhütsüz paket var ise onda da aynı şekilde kurulum ve kablo olayını temin ediyorlarsa deneme fırsatı düşünülebilir.
Ya birde benim https://www.epey.com/modem/asus-dsl-n17u.html modemim mevcut bunu da kullanamıyorum. Verdikleri modem içeriğinde herhangi bir oynamada yapılmıyor çok kararsızım cidden.
Önceden vardı galiba taahhütsüz paketler ama şimdi baktım bulamadım.
Verdikleri modem içeriğinde herhangi bir oynamada yapılmıyor çok kararsızım cidden.
Bu cümleden kastın modem tercihi mi? Başvuru yaptığında telefondan ararlar öyle konuşur bilgi alırsın modem hakkında.
Bir de senin altyapın ne eve kadar fiber mi vdsl falan mı?

Sonraki 12 ay durma zorunluluğun yok artık , yasal hak sonraki 12 aya istersen devam ediyosun

Aslında galiba şöyle bir olay vardı issnin sana verdiği hızı alamıyorsan bir devlet kurumu gibi bir şeye başvurarak cayma bedeli ödemeden çıkabiliyordun tam bilgim yok bu konuda gerçi. Moderatöre soralım belki onun bilgisi vardır.
@
alpolojix / Leroxy

Kablonette alabilirsin + tv var paketin içinde

Önceden vardı galiba taahhütsüz paketler ama şimdi baktım bulamadım.

Bu cümleden kastın modem tercihi mi? Başvuru yaptığında telefondan ararlar öyle konuşur bilgi alırsın modem hakkında.
Bir de senin altyapın ne eve kadar fiber mi vdsl falan mı?
Bütün olasılıkları düşünüyorum elimde modem var onu da satmam gerekecek satabilirsem. Bir diğer olay kullanan var mı? Bir başka olay ise eve kadar fiber kablo çekilecek ücresiz bir şekilde dendi kurulum kablo karşılıyorlar. Bizim daire 50 yıllık kablolar baya eski olduğundan ötürü benim değiştirmem gerekiyordu buda ek ücret idi. Fiber olarak bize geldi o konuda sıkıntı yok. Şuan Vdsl olarak kullanıyordum sorgulatma yapınca 75 Mbps hız almama rağmen kabloların sıkıntısından ötürü 20 Mbps hız alabiliyorum. Ya bekleyeceğim kenstel dönüşümü 50 yıllık binaya ne zaman gelecek diye ya da değişim şart. Türkcell'den faydalanmazsam kablo değişimi konusunda. Kendi imkanlarımla değiştirip Türknet kullanmaya devam edeceğim.

Kablonette alabilirsin + tv var paketin içinde
Şimdi şöyle bir durum var aslında Kablonet kutusu da mevcut binada Supoeronline kutusu da bina sağ olsun o konuda geniş yelpaze ama şuan binada kablonet olanlar hep iptal ettirdi geçen hafta bu dediğim kampanyaya geçtiler tüm binanın yarısı kabul etti aslında anneme dedim sor diye oda bu durum hakkında bilgi almadı benimde pek bina içindekilerle iletişimim yok. Dedim buradakilerle etkileşim halinde olup bilgi alayım.

Son düzenleme:

Öğretmenim kullanıyor memnun değilmiş kablonet al bende ankaradayım aşırı memnunum

Geri