Bilgilendirdiğin için teşekkürler neyse ki evde benden başka fazla harcayan yok hahahah.O zaman sorun yok kullanım kişiden kişiye değişir 400GB oyun bile varken günümüzdeKardeşim tek başına 1TB yakıyor sadece telefonundan
![]()
Bilgilendirdiğin için teşekkürler neyse ki evde benden başka fazla harcayan yok hahahah.O zaman sorun yok kullanım kişiden kişiye değişir 400GB oyun bile varken günümüzdeKardeşim tek başına 1TB yakıyor sadece telefonundan
![]()
bu nerde yazıyor? kaynak atabilir misiniz?Turkcell tarafında pakette 5 TB download 500 GB upload sınırı var bilginize![]()
Bunu yeni farkettim hocam da ev interneti için yeterli benceSözleşme taahhüdünü indirip bütün içeriğine bakabilirsiniz.
3 aydır kullanıyorum ethernet üstünde hızda filan yavaşlama olmadı. Beğenmediğim tek nokta Modem evin diğer ucunda odamda mutfakta evin diğer ucunda 2.4ghz bağlanmak zorunda kalıyorum. 5Ghz gücü yetmiyor.Bunu yeni farkettim hocam da ev interneti için yeterli bence
İşte belirttiğim gibi 6 ay sonra oyunların teknolojinin videoların kullandığın eko sistem filan yetersiz kalma durumu varken 2 sene boyunca bunu göze alamadımBunu yeni farkettim hocam da ev interneti için yeterli bence
Can sıkıcı olay cidden telefon ve anakart Wi-Fi 6 desteklerken 2.4ghz bağlantı kanalından bağlanmak filan. Az para vermiyoruz karşılığında cidden limitsiz diyip limit olması arka planda işlerin farklı işlemesi ve bu bilgilerin verilmemesi. Geçen gün telefon tarafında paket için aradılar her ayrıntıyı vermiyor ben ne kullanmak istediğimi bilmem gerekir halbuki 15GB internet deyip 3GB sosyal tarafında 2GB uygulama tarafında demek bu kadar zor olmamalı.Bunu yeni farkettim hocam da ev interneti için yeterli bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
3 aydır kullanıyorum ethernet üstünde hızda filan yavaşlama olmadı. Beğenmediğim tek nokta Modem evin diğer ucunda odamda mutfakta evin diğer ucunda 2.4ghz bağlanmak zorunda kalıyorum. 5Ghz gücü yetmiyor.
Yok sen talep etmediğin için verilmemiştir. Verirler eğer bu tarifede isen büyük ihtimal fiyat farkı yok diğer paketlerde fark olabiliyor sorman lazım ne kadar olumlu geri dönüş olur bilemem.Bir şey daha sorucam bu wifi 6 modem yenimi çıktı. 19 Mayısta bağlattım ben. ZTE ZXHN H267A modemi verdiler. Talep etsem wifi 6 modem ücretsiz gönderirler mi?
Bu paketi aldım hocam. 100mbit dowloand 10 mbit uploadCan sıkıcı olay cidden telefon ve anakart Wi-Fi 6 desteklerken 2.4ghz bağlantı kanalından bağlanmak filan. Az para vermiyoruz karşılığında cidden limitsiz diyip limit olması arka planda işlerin farklı işlemesi ve bu bilgilerin verilmemesi. Geçen gün telefon tarafında paket için aradılar her ayrıntıyı vermiyor ben ne kullanmak istediğimi bilmem gerekir halbuki 15GB internet deyip 3GB sosyal tarafında 2GB uygulama tarafında demek bu kadar zor olmamalı.
Yok sen talep etmediğin için verilmemiştir. Verirler eğer bu tarifede isen büyük ihtimal fiyat farkı yok diğer paketlerde fark olabiliyor sorman lazım ne kadar olumlu geri dönüş olur bilemem.
FTTH altyapı varsa direkt geç bence. Şuan o tarifeyi kullanıyorum ben deBaşlıkta belirtiğim kampanyanın linki aşağıdadır.
![]()
Kampanyalar
Her ihtiyacınıza uygun kampanyalar Turkcell'le yanınızda. Faturalı veya Faturasız tüm Turkcell kampanyaları şimdi keşfedin.www.turkcell.com.tr
Belirtmek istediğim öncelikli konu Türknet kullanıcısıyım lakin kablolar baya eski alacağım hızı sorgulatma yaptığım zaman 75 Mbps demesine rağmen 20 Mbps hız alıyorum. Kablolarında değişmesi gerekiyor eğer bu kampanyaya geçiş sağlarsam kablolarımda yenilenmiş olacak. Ücretsiz bir şekilde kablo çekimi yapılacak ve Wİ-Fİ 6 modem temin edilecek. Herhangi bir sıkıntılı süreç var mı? Ek olarak modem olarak ne veriyorlar.
Hangi marka - model Wifi6 modem verdiler?Ben geçtim pakete(yeni üye olarak) ve ücretsiz wifi6 modem verdiler verilen hız 120 130mbps arasında değişiyor memnun kaldım o indirme yükleme sınırı da bana aşırı yüksek geldi 5tbyi bir ayda bitirmenin benim için imkanı yok
Arayıp görüştünüz mü? Ne dediler?Bu paketi aldım hocam. 100mbit dowloand 10 mbit upload
Akşam eve gidince arayıp sorayım veriyorlar mı diye.
Ankara'dayım. Binada Superonline FTTH var. Yurtdışı serverlara göre ping olarak da memnun musunuz?Ankara'da FTTB Turkcell fiber kullanıyorum ve aboneliğim boyunca en ufak bir kesilme yaşamadım.
FTTH değilse Wi-Fi 6 modem vermiyorlar.