Neler Yeni

Turkcell fiber 100 Mbps kampanyasına geçmeli miyim?

Squex

80+ Silver
Şimdi şöyle bir durum var aslında Kablonet kutusu da mevcut binada Supoeronline kutusu da bina sağ olsun o konuda geniş yelpaze ama şuan binada kablonet olanlar hep iptal ettirdi geçen hafta bu dediğim kampanyaya geçtiler tüm binanın yarısı kabul etti aslında anneme dedim sor diye oda bu durum hakkında bilgi almadı benimde pek bina içindekilerle iletişimim yok. Dedim buradakilerle etkileşim halinde olup bilgi alayım
Eğer kablonet kullananlar memnun değilse kablonete geçmen saçma olur. Superonline da fiyatı ve taahhüt yüzünden kararsız bıraktı eğer bunlarla problemin olmazsa geçebilirsen superonlineye. Bir de komşuların da seninle aynı sorunu yaşıyor muydu ve superonlineye geçtikten sonra sorunları düzelmiş mi onu da sor bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer kablonet ile sorun yaşadıysalar geçme yaşamayıp sırf herkes superonline geçiyo diye geçiş yaptılarsa kablonete geç

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Öğretmenim kullanıyor memnun değilmiş kablonet al bende ankaradayım aşırı memnunum
Ya şimdi cidden aslında tereddütlerim olmadı değil dün bağlatacaktım kararsızlık olduğundan ötürü erteledim. Dün 5 kere arandım işte bu ay sonuna kadar kota var eğer bağlatırsanız ay sonuna kadar 1 ay ücretsiz filan dendi. Çok ısrarcı tavırlar beni huzursuz etti. Ondan dolayı konu açma eğiliminde bulundum. Bir insan ertelediği durumu demesine rağmen 5 kere aranıp kota durumu yok 1 ay ücretsiz durumu gelelim bağlayalım diye ısrarcı tavırlar karşısında şüphe uyandırmıyor değil. Herkese böyle bir yol ve tavır mı sergileniyor.

Bu konu hakkında düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim.

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
Ya şimdi cidden aslında tereddütlerim olmadı değil dün bağlatacaktım kararsızlık olduğundan ötürü erteledim. Dün 5 kere arandım işte bu ay sonuna kadar kota var eğer bağlatırsanız ay sonuna kadar 1 ay ücretsiz filan dendi. Çok ısrarcı tavırlar beni huzursuz etti. Ondan dolayı konu açma eğiliminde bulundum. Bir insan ertelediği durumu demesine rağmen 5 kere aranıp kota durumu yok 1 ay ücretsiz durumu gelelim bağlayalım diye ısrarcı tavırlar karşısında şüphe uyandırmıyor değil. Herkese böyle bir yol ve tavır mı sergileniyor.

Vallahi biz 5 seneden fazla üyeyiz kayıt olurkende öyle şeyler denmedi muhtemel senin adresindekiler iptal etti diye ısrarcı oluyolardır destekleri baya güzel çünkü sinyal kaybı oldumu söylüyosun düzeltiyorlar çok iyi

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Eğer kablonet kullananlar memnun değilse kablonete geçmen saçma olur. Superonline da fiyatı ve taahhüt yüzünden kararsız bıraktı eğer bunlarla problemin olmazsa geçebilirsen superonlineye. Bir de komşuların da seninle aynı sorunu yaşıyor muydu ve superonlineye geçtikten sonra sorunları düzelmiş mi onu da sor bence

Eğer kablonet ile sorun yaşadıysalar geçme yaşamayıp sırf herkes superonline geçiyo diye geçiş yaptılarsa kablonete geç

Vallahi biz 5 seneden fazla üyeyiz kayıt olurkende öyle şeyler denmedi muhtemel senin adresindekiler iptal etti diye ısrarcı oluyolardır destekleri baya güzel çünkü sinyal kaybı oldumu söylüyosun düzeltiyorlar çok iyi
Kablonet tarafından değil Superonline tarafından söylendi dediklerim.

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır

Kablonet tarafından değil Superonline tarafından söylendi dediklerim.
Turkcelli çok önermiyorum arkadaşlarım ve öğretmenlerim memnun değil kablonet güzel marka altyapı sorgulama yap fiber alıyorsan 100mb garanti

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Aslında galiba şöyle bir olay vardı issnin sana verdiği hızı alamıyorsan bir devlet kurumu gibi bir şeye başvurarak cayma bedeli ödemeden çıkabiliyordun tam bilgim yok bu konuda gerçi. Moderatöre soralım belki onun bilgisi vardır.
@
alpolojix / Leroxy
BTK'nın o işlem için koyduğu limit 2Mbps download.
Yani 16Mbps paketten 7Mbps alınca bile o BTK üzerinden açılan talep/işlem reddediliyor.
THH tarafını bilmiyorum.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
Bütün olasılıkları düşünüyorum elimde modem var onu da satmam gerekecek satabilirsem. Bir diğer olay kullanan var mı? Bir başka olay ise eve kadar fiber kablo çekilecek ücresiz bir şekilde dendi kurulum kablo karşılıyorlar. Bizim daire 50 yıllık kablolar baya eski olduğundan ötürü benim değiştirmem gerekiyordu buda ek ücret idi. Fiber olarak bize geldi o konuda sıkıntı yok. Şuan Vdsl olarak kullanıyordum sorgulatma yapınca 75 Mbps hız almama rağmen kabloların sıkıntısından ötürü 20 Mbps hız alabiliyorum. Ya bekleyeceğim kenstel dönüşümü 50 yıllık binaya ne zaman gelecek diye ya da değişim şart. Türkcell'den faydalanmazsam kablo değişimi konusunda. Kendi imkanlarımla değiştirip Türknet kullanmaya devam edeceğim.

Şimdi şöyle bir durum var aslında Kablonet kutusu da mevcut binada Supoeronline kutusu da bina sağ olsun o konuda geniş yelpaze ama şuan binada kablonet olanlar hep iptal ettirdi geçen hafta bu dediğim kampanyaya geçtiler tüm binanın yarısı kabul etti aslında anneme dedim sor diye oda bu durum hakkında bilgi almadı benimde pek bina içindekilerle iletişimim yok. Dedim buradakilerle etkileşim halinde olup bilgi alayım.
Sen bilgi al öyle geç evet , ama alt yapıda sıkıntı var gibi genel.

holytough

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Obi-Wan Kenobi
naptınız geçtiniz mi durumlar nasıl bilgilendirebilir misiniz?

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
naptınız geçtiniz mi durumlar nasıl bilgilendirebilir misiniz?
Geçmedim upload sınırı ve Download sınırı var. Böyle bir sınırlı tarife ve pakete 2 sene boyunca sözleşme yapmam işime gelmedi. Sınırsız paket adı altında kısıtlama olması üzücü bir durum. 3 ay sonra yapacağım kullanım artabilir 1 sene sonra kesin artar teknoloji çağı yarın bile farklı bir süreç inşa edilebilirken 2 sene boyunca bir yere sınırlar ile bağlanmak benim döngüm değil.

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Yakınımda oturan bir tanıdığımın önerisi üzerine aynı paketin TV+'lısına geçeceğim yakın zamanda. Kablonet kullanıyorum şu an gram memnun değilim ama kendi şehrinizdekilere sormanız daha iyi olur.

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Yakınımda oturan bir tanıdığımın önerisi üzerine aynı paketin TV+'lısına geçeceğim yakın zamanda. Kablonet kullanıyorum şu an gram memnun değilim ama kendi şehrinizdekilere sormanız daha iyi olur.
Turkcell tarafında pakette 5 TB download 500 GB upload sınırı var bilginize ;)

Top Bottom