Yardım Komşu çocuğu bilgisayarımla oynadıktan sonra bilgisayarım yavaşladı

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
9,084
8 Yaşında komşu çocuğu geldi bize bilgisayarla oynicam dedi, gta 5 oynadı Sonra ben gidiyom dedi gitti. Pc'ye geçtim mouse çalışmıyor, fazla çekiştirmiş usb çıkmış o yüzden olmuş. Ayrıca xbox game pass'teki tüm oyunlar silinmiş ne yapmış olabilir bu yardım edin 300 gb'lık oyun vardır gamepass'te. Pc de bide bi yavaşlık hissediyorum ama hadi hayırlısı

Kardesim cocugu bilgisayarda niye yalniz birakiyorsun ? Hadi onu gectim sizin ev internet cafe mi :)
Hadi onu da gectik hersey olmus olabilir cocuk bu.

8 Yaşında komşu çocuğu geldi bize bilgisayarla oynicam dedi, gta 5 oynadı Sonra ben gidiyom dedi gitti. Pc'ye geçtim mouse çalışmıyor, fazla çekiştirmiş usb çıkmış o yüzden olmuş. Ayrıca xbox game pass'teki tüm oyunlar silinmiş ne yapmış olabilir bu yardım edin 300 gb'lık oyun vardır gamepass'te. Pc de bide bi yavaşlık hissediyorum ama hadi hayırlısı
Komşu çocuklarına neden bilgisayarı veriyorsunuz? Asla bir çocuk benim olan bir eşyaya benden izinsiz oturamaz, dokunamaz. Ailem de bu konuda gayet hassastır.

Komşu çocuklarına Osmanlı tokadı atmak istiyorum.
Evet hocamda çözümü ney bunun ne yapmış olabilir, bide gamepasste oyunlar yüklü gözüküyo massaüstünde ikonlar yok ve gamepassten oyna dediğim zaman hiç bişey cıkmıyor

Kardesim cocugu bilgisayarda niye yalniz birakiyorsun ? Hadi onu gectim sizin ev internet cafe mi :)
Hadi onu da geçtim sen neden her şeyi birleşik yazıyorsun?

Komşu çocuklarına neden bilgisayarı veriyorsunuz? Asla bir çocuk benim olan bir eşyaya benden izinsiz oturamaz, dokunamaz. Ailem de bu konuda gayet hassastır.
Hocam şöyle oldu, çocuk geldi oynamak istiyorum dedi bende bi kerelik oynasın diye verdim yanında oturdum. Lavaboya gittim geldim ben gidiyom dedi gitti pc ye oturdum olanlar bu

Hocam şöyle oldu, çocuk geldi oynamak istiyorum dedi bende bi kerelik oynasın diye verdim yanında oturdum. Lavaboya gittim geldim ben gidiyom dedi gitti pc ye oturdum olanlar bu

Komşu çocuğu eve gelmeden önce: Evet arkadaşlar bu gün yan komşuya kışkırtma yapçaz. Hadi başlayalım.
(Çocuğun gözündeki gizli kamera devreye girer)
Evet arkadaşlar şimdi pc dike oyunları silcem
Komşu çocuğu eve döner: Arkadaşlar çok riskli oldu siz bi lile atın abone olun.

Anladım artık ders çıkarırsın bu durumdan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,916
Üyeler
185,349
Son üye
omerkarakaya
Geri