8. Sınıfa Geçtim Ne Yapmalıyım?

HoYeon Jung

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,721
Arkadaşlar iyi günler. Aslında başlıkta yazıyor her şey :D
Benim soracağım şeyler şunlar aslında:
1) Yaz tatilinde ders çalışmalıyım?
2) Tam olarak ne zaman çalışmaya başlamalıyım?
3) 7.sınıfın son konularını boşladım, şimdi başlayıp konuları pekiştireyim mi?
4) Aslında İzmir'de belediyenin dershanesi var, oraya gitmek istiyorum ama eğer pek yeterli olmaz diyorsanız ailemden özel dershaneye göndermelerini isteyebilirim. Ancak şuanda dershanelere 15K para vermek yerine 12. sınıfta 15K'lık dershanenin üstüne 15K daha koyup daha iyi bir dershaneye gönderirler kafasında düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Not: Dershane konusunda ise komşulardan, annemin arkadaşlarından duyma fiyatları söyledim. Fiyatı pek göz önünde bulundurmayın.
5) Önerebileceğiniz test kitapları var mıdır?

Sorularım bunlar, madde madde cevaplarsanız sevinirim. Açıkçası mesela YouTube'den izliyorum ama soru sormam gerekince :)...
Burada siz söylediğiniz zaman sizlere sorabilirim. O nedenle sizlere danışmak istedim.

Son düzenleme:
1) ben yaz tatilinde mat 8. Sinif konularini bitirmistim baya rahatlatiyor konu acisindan tavsiye ederim.
2) TAM olarak eylulden baslayabilirsin bence. Yaz tatilinde de mat konularini bitir.arada turkceye de bakabilirsin.
3) lgs de sadece 8. Sinif konulari cikuyor 7. Sinifi bosver

1) ben yaz tatilinde mat 8. Sinif konularini bitirmistim baya rahatlatiyor konu acisindan tavsiye ederim.
2) TAM olarak eylulden baslayabilirsin bence. Yaz tatilinde de mat konularini bitir.arada turkceye de bakabilirsin.
3) lgs de sadece 8. Sinif konulari cikuyor 7. Sinifi bosver
Şu 3. madde gerçekten çok rahatlattı cidden :) Aslında biliyordum ama ya varsa diye bir düşünüyordum.
O zaman bende şimdiden en azından konulara bir göz gezdireyim. Matematik ile aram iyi, pek sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum.
Çok sağolun.

Derslerine çalışıp 9. sınıfa geçmelisin.

Arkadaşlar iyi günler. Aslında başlıkta yazıyor her şey :D
Benim soracağım şeyler şunlar aslında:
1) Yaz tatilinde ders çalışmalıyım?
2) Tam olarak ne zaman çalışmaya başlamalıyım?
3) 7.sınıfın son konularını boşladım, şimdi başlayıp konuları pekiştireyim mi?
4) Aslında İzmir'de belediyenin dershanesi var, oraya gitmek istiyorum ama eğer pek yeterli olmaz diyorsanız ailemden özel dershaneye göndermelerini isteyebilirim. Ancak şuanda dershanelere 15K para vermek yerine 12. sınıfta 15K'lık dershanenin üstüne 15K daha koyup daha iyi bir dershaneye gönderirler kafasında düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?
5) Önerebileceğiniz test kitapları var mıdır?

Sorularım bunlar, madde madde cevaplarsanız sevinirim. Açıkçası mesela YouTube'den izliyorum ama soru sormam gerekince :)...
Burada siz söylediğiniz zaman sizlere sorabilirim. O nedenle sizlere danışmak istedim.
1) Bence gerek yok.
2)sınıf başlayınca.
3)Matematiğin sana zor gelmemesi için evet.
4)Benim gittiğim dershane 5k 15k vermeye gerek var mı bilmiyorum, çok çok üst düzey eğitim vereceklerse git.
5)Dershane hocalarından yardım alman daha iyi olur, fakat paragraf kitabı olarak paragrafın ritmi isimli kitabını alman daha iyi olur, eğlenceli de.

Şu 3. madde gerçekten çok rahatlattı cidden :) Aslında biliyordum ama ya varsa diye bir düşünüyordum.
O zaman bende şimdiden en azından konulara bir göz gezdireyim. Matematik ile aram iyi, pek sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum.
Çok sağolun.
Dedigim gibi 8. Sinif konularini anla yeter. Bu arada mat konulari bittikten sonra Yeni nesil sorulara baslamayi unutma. Cok onemli

1) Bence gerek yok.
2)sınıf başlayınca.
3)Matematiğin sana zor gelmemesi için evet.
4)Benim gittiğim dershane 5k 15k vermeye gerek var mı bilmiyorum, çok çok üst düzey eğitim vereceklerse git.
5)Dershane hocalarından yardım alman daha iyi olur, fakat paragraf kitabı olarak paragrafın ritmi isimli kitabını alman daha iyi olur, eğlenceli de.
Dershane fiyatını ortalama aldım hocam. 8K civarında da burada sanırsam dershaneler var.
Sağolun.

Geri