XBOX Series S alınır mı?

1080p 75hz bence yeterli olucaktır.
@Banxtre
1080P 75 hz yeterli olmaz çünkü cihaz 120 fps oynatabiliyor çoğu oyunu.

okuyacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beni 1080p aşırı rahatsız ediyor desem yalan olmaz. O yüzden 2K bir monitör istiyorum.
Kaç hz istiyorsun?

okuyacağım.

Beni 1080p aşırı rahatsız ediyor desem yalan olmaz. O yüzden 2K bir monitör istiyorum.

Monitörüm ile de alakalı olabilir fakat (AOC G2460VQ6) bana 1080p çok bulanık geliyor.
Evet alakalı

2k 30fps veremez mi yeni nesil oyunlarda?

2060'ı 4350'ye verdim :(
yeni nesil iyi grafikli oyunlarda 1080p 30/60fps verir. bazı oyunlarda ( örnek ori) 4k 60 fps veriyor, cyberpunkta 900p 30fps. xbox series s xbox one x kadar bile güçlü değil. fiyatına göre iyi mi? diye sorarsanız iyi. ileride optimize olmasıyla ve fidenityFX le beraber performansı artacaktır.

yeni nesil iyi grafikli oyunlarda 1080p 30/60fps verir. bazı oyunlarda ( örnek ori) 4k 60 fps veriyor, cyberpunkta 900p 30fps. xbox series s xbox one x kadar bile güçlü değil. fiyatına göre iyi mi? diye sorarsanız iyi. ileride optimize olmasıyla ve fidenityFX le beraber performansı artacaktır.
Anladım. O zaman attığım video yalan mı?

One x de optimize değil. İlk One gücünde oynuyor.

Hocam o zaman bana 1080p 144hz, menüsünde keskinlik ayarı sunan bir monitör önerebilir misiniz?
Çünkü bazı monitörlerde keskinlik ayarı sunuluyor. O benim işimi çözebilir. Bilgisayarda nvidia denetim masası ile yapabiliyordum fakat burada mecbur monitör lazım.

en f/p olanı önerirseniz sevinirim

Çünkü bazı monitörlerde keskinlik ayarı sunuluyor. O benim işimi çözebilir. Bilgisayarda nvidia denetim masası ile yapabiliyordum fakat burada mecbur monitör lazım.

en f/p olanı önerirseniz sevinirim

Hocam 27 inch pikselleri çok dağıtır ve daha da bulanık görünmesini sağlar. Ben şu anda 24 inç kullanıyorum ve ona rağmen bulanık geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,391
Üyeler
187,501
Son üye
sadas12
Geri