Yayıncılığa başlasam mı kararsızım

Bathan_YT

80+ Silver
Reaksiyon skoru
733
Arkadaşlar başlayıp iyi bir izleyici kazanmamaktan korkuyorum aldığım o kadar ürün boşa gidecek

Youtube2da daha kolay bu işler ama illa canlı diyorsan bir farklılık sunarak güzel şeyler yapabilirsin.

Çoğu yayıncı olmak isteyen insanlar gibi oturup valorant rekabetçi girersen tabii ki insanlar seni izlemez, yeni bir içerik sunman lazım. Ya da insanların senin karakterini sevmesi lazım. Yapmacık olmaman lazım, abartı küfür etmemen lazım. Valorant da oynayabilirsin tabii ona lafım yok ama gidipte düz oynarsan ben açıkca açıp izlemezdim bile. Yayınlarında seyircilerini konuk alıp yüksek elo isen düşük eloyu oyunu öğretebilirsin bu bile bir içeriktir. Bu çok basit bir örnek, verdiğim bu örneği yapanlar da var.

Çoğu yayıncı olmak isteyen insanlar gibi oturup valorant rekabetçi girersen tabii ki insanlar seni izlemez, yeni bir içerik sunman lazım. Ya da insanların senin karakterini sevmesi lazım. Yapmacık olmaman lazım, abartı küfür etmemen lazım. Valorant da oynayabilirsin tabii ona lafım yok ama gidipte düz oynarsan ben açıkca açıp izlemezdim bile. Yayınlarında seyircilerini konuk alıp yüksek elo isen düşük eloyu oyunu öğretebilirsin bu bile bir içeriktir. Bu çok basit bir örnek, verdiğim bu örneği yapanlar da var.
Ben işte oyun oynayacağım ve izleyicilere gelenlerle birlikte olacak tabi kizaten ben de iyi oynamayı bilmiyorum hep birlikte bir birimizi taşıyacağız

Bu devirde herkes yayıncı olup kolay para kazanma peşinde.

dostum eğlencesine açabilirsin yayınlarını
misal ben de açıyorum, ama eğlencesine
tam zamanlı bir yayıncılık hedefim yok yani
bence sen de eğlencesine yayınlar açıp, arkadaşlarına yayın yapabilirsin

dostum eğlencesine açabilirsin yayınlarını
misal ben de açıyorum, ama eğlencesine
tam zamanlı bir yayıncılık hedefim yok yani
bence sen de eğlencesine yayınlar açıp, arkadaşlarına yayın yapabilirsin
Teşekkürler

Geri