Öneri REDRAGON Indrah K555-1 RGB MAVİ SWİTCH

Outemu switch sanırım, öyleyse bence fiyatının ederi değil. Daha kaliteli ürünler bu fiyata veya daha yakınına düştüğü oluyor. Tercihin mavi switch mi?

Fiyatı birazcık yüksek. Bunları öneririm;

Outemu switch sanırım, öyleyse bence fiyatının ederi değil. Daha kaliteli ürünler bu fiyata veya daha yakınına düştüğü oluyor. Tercihin mavi switch mi?
Açıkçası pek fazla bilgim yok, tek bildiğim mavi switchin daha çok ses çıkardığı eğer fark sadece buysa farketmiyor benim 450 500 tl bütçem var klavye için(yakında hazır sistem alıcağım ekipmanları önceden almaya karar verdim)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyatı birazcık yüksek. Bunları öneririm;
Çok teşekkür ederim 3ünede bakıcağım ❤️

Yerinde olsam aklımda birkaç klavye oluşturup fiyatının düşmesini beklerim.

Dediğiniz mantıklı geldi indirime girdiği zaman direkt alırım, tekrardan size teşekkür ederim ❤️

r96 çok iyi 2 3 kere kullanma fırsatım olmuştu acayip rahat

Öyle deme şimdi, marka fetişistleri gelir rampage tü kaka derler
Benimde aklımda olan bir klavye ama uzun süredir fiyatı düşmedi.
538,02 TL fiyatı var şuaan hepsiburada da 50tllik kuponla 488,02 ye geliyor şuanki fiyatıyla alınabilir mi yoksa beklemelimiyim sizce

538,02 TL fiyatı var şuaan hepsiburada da 50tllik kuponla 488,02 ye geliyor şuanki fiyatıyla alınabilir mi yoksa beklemelimiyim sizce
Evet o fiyata alınabilir, ama yarını bekleyin belki bizim görmediğimiz bir f/p klavye önerisi gelir.

Evet o fiyata alınabilir, ama yarını bekleyin belki bizim görmediğimiz bir f/p klavye önerisi gelir.
biraz fazla teşekkür ettim kusura bakmayın ama ilgi gösterdiğiniz için gerçekten size çok teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,649
Üyeler
186,651
Son üye
yıldız koyun
Geri