Selman Karaa
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 8,261
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne demek iyi forumlar8 liracık kargo
Sorduğunuz sorunun cevabı ise ben asla artics 7ye o kadar para vermezdim. Void Elite Wireless alıp geçerdim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok teşekkür ederim, mutlu oldum
Bu arada mikrofonu denedim ama çok fazla mikrofon ile tecrübem olmadığı için öyle dedim. 2/3 denemeye göre kararımı vermeyeyim diye düşünmüştüm. Kullandığım zamanlarda da sesin net ve temiz geldiği söyleniyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkürler dostum![]()
Mesajı şimdi gördüm ama bu kulaklık Drop Plus'u mikrofon dışında her konuda tokat manyağı yapar, zaten rakip bile değiller. Biri alt-orta segment biri orta-üst segment.Drop plus adamdır
Evet hocam o konuda bişey demedim zatenMesajı şimdi gördüm ama bu kulaklık Drop Plus'u mikrofon dışında her konuda tokat manyağı yapar, zaten rakip bile değiller. Biri alt-orta segment biri orta-üst segment.
Orası öyleEvet hocam o konuda bişey demedim zatenBu kulaklık çok havalı ama yiaa
Evet beyaz renginin stokları hızlı bitti ve eski fiyatına döndü. Siyah rengi hala stoklarda 600TL.970 Lira olmuş![]()
pahalı değil kibu kulaklıklara stant şart bence
bu arada güzel kulaklık
fiyatını görünce abi bu uçabiliyor mu![]()
Şuanki fiyatı 970Tl, az değil ama pahalıda değil. Ben bu kulaklığı ucuz diye almıştım, normalde Delta S alacaktımpahalı değil ki
delta s itopyada hala 1700 lira gördükçe tilt oluyorum. Mining den her hafta zaten 400-500 lira geliyor üstüne çok rahat koyar delta s alırdım normalde de işte ben alırken stokta yoktu delta s direkŞuanki fiyatı 970Tl, az değil ama pahalıda değil. Brn bu kulaklığı ucuz diye almıştım, normalde Delta S alacaktım![]()