Telefonuma nasıl rom atabilirim

Reaksiyon skoru
94
Telefonuma samsung galaksi e5 telefonum hiç akıcı değil ve android sürümü düşük(android 5) bu işlemi yaparken telefonuna virüs indiren arkadaşlarım oldu yardımcı olursanız çok çok sevinirim

Bu sandığın gibi 1 program indirim android versiyonu yükselteyim gibisinden basit bir işlem değildir. Telefonunuza android yükseltme güncellemesi gelmemişse, telefonunuz daha üst seviye android sürümü için özelliği düşüktür.

Telefonuma samsung galaksi e5 telefonum hiç akıcı değil ve android sürümü düşük(android 5) bu işlemi yaparken telefonuna virüs indiren arkadaşlarım oldu yardımcı olursanız çok çok sevinirim
Telefon eğer android 5 te kasıyorsa bence yapacak bir şey yok.Android 5 lite sürüm gibidir çoğu telefonda sorunsuz akıcı bir şekilde çalışır.Android 4 e düşürmeyi tavsiye etmem çünkü çoğu uygulamayı desteklemiyor ve telefona eziyet olur.Ha eğer ben yinede yapacağım diyorsanız yardım ederim.

Telefon eğer android 5 te kasıyorsa bence yapacak bir şey yok.Android 5 lite sürüm gibidir çoğu telefonda sorunsuz akıcı bir şekilde çalışır.Android 4 e düşürmeyi tavsiye etmem çünkü çoğu uygulamayı desteklemiyor ve telefona eziyet olur.Ha eğer ben yinede yapacağım diyorsanız yardım ederim.
İstediğim bazı uygulamalar android 5 te yok en azından android 6 ya getsem çok mu kötü olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu videoda gibi yapsam daha iyi olurmu sizce

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,762
Üyeler
188,474
Son üye
Arda Akçil
Geri