Yarış Oyunları için Controller Önerisi

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,016
Bütçe
1000

Arkadaşlar burada görüldüğü üzere gamepad ile gaz hassasiyetini aynı direksiyondaki gibi ayarlamış. Hafif basınca hafif gidiyor benim istediğim olay tamamen bu. Klavye hiç zevk vermiyor ve şuan 4bin TL verip direksiyon Seri almak istemiyorum daha sonra alıcam ama o zamana dek bu zevki hangi controller hissettirebilir en kalitelisi ve pc +oyunlarla uyumlu olan hangisi Max bütçe 1000TL.
Şimdiden çok teşekkürler...

Ben şahsen klavyeye göre daha çok tatmin oluyorum controller ile oynayınca.

Kaliteli bir şey almana gerek yok ki 2. El bak bence ben direksiyon seti kadar iyi olacağını sanmıyorum tabi bu benim düşüncem zevk alanlar illaki vardır

ben daha yeni gamepad aldım fark o kadar çok oluyor ki oyunu oynamıyormuşum ben dedim
130 tl ye 2.elden monster pusat wireless aldım 400tl civarında logitech f710 öneriliyor genelde

Pes Fifa fln için kol önemli ama bu tarz oyunlarda çok aşırı bi fark yaratmaz.

Arkadaşlar burada görüldüğü üzere gamepad ile gaz hassasiyetini aynı direksiyondaki gibi ayarlamış. Hafif basınca hafif gidiyor benim istediğim olay tamamen bu. Klavye hiç zevk vermiyor ve şuan 4bin TL verip direksiyon Seri almak istemiyorum daha sonra alıcam ama o zamana dek bu zevki hangi controller hissettirebilir en kalitelisi ve pc +oyunlarla uyumlu olan hangisi Max bütçe 1000TL.
Controllerla zevk verir.

Xbox kolu ile Forza oynamanın keyfi başkadır ve klavye ile Arcade yarış (NFS) oyunlarını daha iyi oynarken Yarı Similasyon ve Similasyon (Forza-F1) kolda çok daha avantajlıdır, yarım gaz olsun yarı sağ sol gibi hareket avantajları vardır. He onları klavye ile de oynarsın ama F1'de sağa dönmek için sol tuşa basman gerekir.

Kolla ayrı bir zevkli Xbox kolları bakabilirsin

Yarış oyununda denemedim ama ets2de aşırı fark ettirdi ve çok eğlenceli. Yarış oyunları da aynıdır sanırsam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,441
Üyeler
188,246
Son üye
Swozy53.
Geri