!Ateistler Toplanın!

Dostum bunun sağlıklı bir bakış açısı olduğunu düşünmüyorum, onlar "yalan olmadığını" düşünüyor. Bu bana saygısızlık olmuyor mu senin bakış açına göre?
Konu sahibi soru sorun demis sen burda kavga çıkartmaya çalışıyorsun ironik.

Ohh yiyin birbirinizi ben zemzem suyu içem

Soracak sorum olmadığını belirttim, fikrimi beyan ettim sadece
Fikir beyan etmek de kavga çıkarmak olmuş :)
Sana fikrini beyan et diyen olmadı sorun yoksa yazmazsın konuya olur biter.

Ateist değilim fakat merak ettiğim bir soru var Allah varsa Afrika'daki çocuklar neden aç?(hep Ateistler soruyor ve kimse cevap veremiyor o yüzden merak ediyorum)
Allah varsa neden hastalıklar var. İnsanların rahat rahat yaşaması gerekiyordu değil mi? 🤦‍♂️
Hepsi bir imtihan kimini hastalıkla kimini açlıkla kimini başka şekilde sınıyor.

Ateist değilim fakat merak ettiğim bir soru var Allah varsa Afrika'daki çocuklar neden aç?(hep Ateistler soruyor ve kimse cevap veremiyor o yüzden merak ediyorum)
"İmtihan" dünyasındayız, bu dünyada zorluk çekenler ahirette üst makamlara erişecekler.

Allah varsa neden hastalıklar var. İnsanların rahat rahat yaşaması gerekiyordu değil mi? 🤦‍♂️
Hepsi bir imtihan kimini hastalıkla kimini açlıkla kimini başka şekilde sınıyor.
Evet, ateistler diyorki bazıları fakir bazıları zengin Allah yok diyorlar. Allah fakiri fakirlikle sınıyor, zengini zenginlikle sınıyor. Fakir olan yiyecek ekmek zor buluyor perişan oluyor ve iman ediyormu buna bakıyor, zengini ise zengin olunca beni inkar edecekmi nereye para harcayacak şeklinde imtihan ediyor.

Evet, ateistler diyorki bazıları fakir bazıları zengin Allah yok diyorlar. Allah fakiri fakirlikle sınıyor, zengini zenginlikle sınıyor. Fakir olan yiyecek ekmek zor buluyor perişan oluyor ve iman ediyormu buna bakıyor, zengini ise zengin olunca beni inkar edecekmi nereye para harcayacak şeklinde imtihan ediyor.
Bu forumda sonuna ''(!)'' koymadan ironi yapılmıyor :rolleyes:

• Hahaha
Reaksiyonlar: baid
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,765
Üyeler
188,474
Son üye
Arda Akçil