EgoistmanTR01
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,735
Aslında evet iyi olur
Teknoloji forumu burası, öyle şeyleri gitsin kızlarsoruyor a yazsın.İşine gücüne bak kardeş kimse gelip senden izin almayacak burda hangi konuyu açmak isterse açar burası özgür bir ortam beğenmiyorsan girmessin olur biter insanlar başlıklara göre konu açıyor o yüzden kullandığın kelimelere dikkat et
Konu dışına istediğini yazar seni ne ilgilendiriyor?Teknoloji forumu burası, öyle şeyleri gitsin kızlarsoruyar a yazsın.
Konu dışına açmadıKonu dışına istediğini yazar seni ne ilgilendiriyor?
Konu dışında değildi.Konu dışına istediğini yazar seni ne ilgilendiriyor?
Gerekli mod alımı yapılıp bir an önce gelmesi gerek konu onay sisteminin. Abuk sabuk konular açılıyor. Uzun süre ana ekranda kalıyor. Gereğinin yapılmasını istiyorum.
adam cs go prime alırmısınız diye konu açıyor saçmalık bu sistemin getirilmesi gerek | |
KızlarSoruyor'a 1 kere girdim cinsellik kategorisine orada da millet pe*is boylarını kapıştırıyorlardıTeknoloji forumu burası, öyle şeyleri gitsin kızlarsoruyar a yazsın.
Çoğunluk istiyor ama yönetim getirmiyorsa bir sorun var demektir.Onay sisteminin daha önce 50 kez sorulması ve kabul edilmemesini ne zaman göreceksiniz?
Daha önce açıklaması yapıldı, yine aynı açıklamayı yapacaklar. Farkı bir şey olmayacak.Çoğunluk istiyor ama yönetim getirmiyorsa bir sorun var demektir.