Gripen
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
- Reaksiyon skoru
- 21,174
1650 ile 1650Ti neden var bilmiyorum. Güç olarak çok yakınlar.Hocam kötü ama 1650 ti var içinde.
1650 ile 1650Ti neden var bilmiyorum. Güç olarak çok yakınlar.Hocam kötü ama 1650 ti var içinde.
Hocam benim çoğunlukla oynayacağım oyun valorant valorant testinde 1650 ti highde 188 1650 ise 120 alıyor.1650 ile 1650Ti neden var bilmiyorum. Güç olarak çok yakınlar.
Valorant tarzı oyunlarda işlemci önemli.Hocam benim çoğunlukla oynayacağım oyun valorant valorant testinde 1650 ti highde 188 1650 ise 120 alıyor.
Ben olsam lenovo alırdım. Ekranı 120Hz.
lenevo al geç
Daha iyisini bulamazsınız alın direkt.
![]()
Lenovo IdeaPad Gaming 3 82EY00D1TX Notebook
Lenovo IdeaPad Gaming 3 82EY00D1TX Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Sağolun yardımlarınız için.coil whine ve ışık sızması sorunu yaşamadım fan sesi biraz yüksek ama laptop lara kıyasladıpımızda pekte aşırı değil
Önemli değil. İyi forumlar.Sağolun yardımlarınız için.
Hocam ssd eklemeyi bilmiyorumki yanlış bir şey yaparım diye korkuyorum.Acer'ın 144Hz modeline göz atın derim.
Lenovo'dan batarya kapasitesi, Wi-Fi 6 ve 144Hz gibi daha yüksek panel tazeleme hızıyla öne çıkıyor. Tek eksiği depolama tarafı, o da aradaki fiyat farkına eklenebilir.ACER Nitro An515-44 Amd Ryzen 5 4600h 8 Gb 256 Gb Ssd Gtx 1650 144 Hz 15.6" Fhd Linux Nh.q9gey.005 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
ACER Nitro An515-44 Amd Ryzen 5 4600h 8 Gb 256 Gb Ssd Gtx 1650 144 Hz 15.6www.trendyol.com
GDDR6 1650 mobil GPU'lar 1650 Ti kadar performans verebilmekte, o sebepten çok takılmayın.
Sıcaklık değerleriniz oynadığız oyunlarda max ne kadara çıkıyor ayrıca %100 pil sizi fps oyunu oynarken ne kadar götürüyorLenovo'nun 4800h ve 1650ti olan versiyonunu kullanıyorum gayet memnunum. Sıcaklıklar olsun ekran olsun klavye aydınlatması olsun çok memnunum. 120hz ekrandan sonra eski bilgisayarda valorant oynayamıyorum 60hz ekranda kasıyormuş gibi oluyor.
Sağolun.lenovo daha iyi
Pilde oyun oynayamıyorum. Nedense pile geçince fps yarı yarıya düşüyor ve oyun zevk vermiyor. Ekran kartı ve işlemci ikisi birlikte yüke girince max 85 derece gördüm. Zaten çoğu oyunda ikisi birden tam yüke girmediği için sorun olmuyor. Gta 5'te ekran kartını max 75 derece gördüm.Hocam ssd eklemeyi bilmiyorumki yanlış bir şey yaparım diye korkuyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sıcaklık değerleriniz oynadığız oyunlarda max ne kadara çıkıyor ayrıca %100 pil sizi fps oyunu oynarken ne kadar götürüyor
Malesef almak zorundayım sürekli geziyorum ve ailem izin vermiyorLaptop alma dostm, performans düşük kalır.
Peki pil sizi kaç saat götürüyor full oyun oynayıncaPilde oyun oynayamıyorum. Nedense pile geçince fps yarı yarıya düşüyor ve oyun zevk vermiyor. Ekran kartı ve işlemci ikisi birlikte yüke girince max 85 derece gördüm. Zaten çoğu oyunda ikisi birden tam yüke girmediği için sorun olmuyor. Gta 5'te ekran kartını max 75 derece gördüm.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Lenovo vantage uygulamasından pil optimizasyonunu ayarlayabiliyorsunuz. performans moduna alabiliyorsunuz.