FPS oyunları oynuyorsa TN panel bence gayet uygun. Bazı e-sporcularda TN panel kullanıyor çünkü gecikmeyi en aza TN panelde düşürebiliyorlardı galiba.Yüksek ihtimal o "240hz 0,5ms" olan monitör TN paneldir, tavsiye etmem. Ayrıca 5600x + 3060'a 165hz gider. IPS bulursanız şahane olur
Hayır 2side VA panelYüksek ihtimal o "240hz 0,5ms" olan monitör TN paneldir, tavsiye etmem. Ayrıca 5600x + 3060'a 165hz gider. IPS bulursanız şahane olur
E-zıporcu veya FPS oyunları oynayan birisi olarak nitelemediği için kendini bu şekilde önerdim, ayrıca evet TN panellerde 0,5ms daha hızlı tepkime süreleri var ancak renkler çok kötü oluyor yaFPS oyunları oynuyorsa TN panel bence gayet uygun. Bazı e-sporcularda TN panel kullanıyor çünkü gecikmeyi en aza TN panelde düşürebiliyorlardı galiba.
Kötü oluyor ancak bence çok kötü olmuyor beE-zıporcu veya FPS oyunları oynayan birisi olarak nitelemediği için kendini bu şekilde önerdim, ayrıca evet TN panellerde 0,5ms daha hızlı tepkime süreleri var ancak renkler çok kötü oluyor ya![]()
FPS oynayacağım bütçem çok değişken 3000TL ye kadar olurFark olur, fps oyunları mı oynayacaksın hikayeli oyunlar mı ? Birde bütçeni belirtirsen bir şeyler önerebilirim
Al bunu bak yolunaFPS oynayacağım bütçem çok değişken 3000TL ye kadar olur
Yok ya 3000nin üstüne çıkamamAl bunu bak yoluna
![]()
Asus TUF Gaming VG259QM 24.5" 1 ms Full HD Pivot IPS 280 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG259QM 24.5" 1 ms Full HD Pivot IPS 280 Hz Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! Asus TUF Gaming VG259QM 24.5" 1 ms Full HD Pivot IPS 280 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Hocam çok yanlış sulardasınızYok ya 3000nin üstüne çıkamam
AOC 27" C27G2ZE 240Hz 0.5ms 2xHDMI DP VA FHD Curved Freesync Premium Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 27" C27G2ZE 240Hz 0.5ms 2xHDMI DP VA FHD Curved Freesync Premium Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile C27G2ZE ITOPYA'da.www.itopya.com
ben bunlardan birini düşünüyorum.AOC 23.6" C24G2AE 165Hz 1ms 2xHDMI DP VGA VA FHD FreeSync Premium Curved Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 23.6" C24G2AE 165Hz 1ms 2xHDMI DP VGA VA FHD FreeSync Premium Curved Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile C24G2AE ITOPYA'da.www.itopya.com